OPINIILupta de clasă se ascute! Dușmanul e printre noi!

Lupta de clasă se ascute! Dușmanul e printre noi!

Canada, anul 2020 spre 2021 D. H (sau anul 1 după Covid-19).

Într-un heirup demn de o cauză mai bună, pentru a combate răspândirea periculosului virus care a produs mai mulți asimptomatici contagioși ca oricare altă boală din istorie, Canada a mers pe ideea unui lockdown cât mai sever.

De Crăciun și de Anul nou, cetățenilor li s-a recomandat călduros și friguros statul în casă, evitarea călătoriilor ne-esențiale, izolarea, abstinența de la petreceri cu familia și prietenii etc, până trece molima.

Presa și autoritățile au îndemnat populația la vigilență, mergând până acolo la a invita la denunțul vecinilor ce nu s-ar conforma regulilor stricte și ar îndrăzni să organizeze vreo petrecere clandestină cu vreun amic sau vecin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

O parte din cetățeni, cu siguranță agenți ai Rusiei, dorind să zădărnicească eforturile autorităților, s-au gândit să plece în scurte vacanțe în țările calde (Cuba, Rep. Dominicană, Mexic etc). Bineînțeles, opinia publică (cea susținută de presă) a reacționat hotărât, demascându-i pe recalcitranți și dându-i pe rebeli la gazeta de perete, iar guvernele au promis măsuri drastice la întoarcerea din vacanță contra iubitorilor de libertate.
Cum se poate, tovarăși, să încălcăm directivele de partid și de stat și să îndrăznim să ne bucurăm, când s-a dat ordin clar de la OMS să rămânem în casă cu frică și cu obloanele trase? Ce, vă credeți în Suedia?

Ei, dar iată că un ministru de finanțe din Ontario a găsit o soluție ingenioasă. El și-a pregătit din vreme poze cu bradul de Crăciun, făcute dinainte, pe care să le posteze pe Facebook și Twitter, ca să lase impresia că e acasă. Iar apoi a șters-o în Caraibe, să se bucure de nițel soare și căldură.

Tovarășul Rod Philips părăsise Canada încă din 13 decembrie, dar a fost demascat la un moment dat si a fost dat în gât la șeful cel mare al provinciei, premierul Bob Ford (de la aripa conservatoare a partidului comunist). Care a tunat și fulgerat și a promis ca va lua masuri și greutăți contra sabotorului… cu toate ca acesta și-a pus repede cenușă in cap, după metoda Tismăneanu!

Acum, eu nici nu mai știu cu cine să țin aici: cu spiritul de libertate al ministrului, care și-a băgat picioarele în masurile dure sau cu opinia publică supărată pe ipocrizia situației… O sa ii cer părerea lui Traian Băsescu, expert în controlul pandemiilor…

Oricum, cu asemenea elemente dușmănoase, îmburghezite, care nu sunt dispuși să renunțe la privilegiile lor, nu se poate construi noul socialism, tovarăși! Ne facem de ras! Ce vor spune tovarășii de la centrală, Schwab, Soros, Gates? Ce exemplu dăm noi țărilor socialiste surori în lupta cu hidra capitalistă?

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...