joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATELudovic Orban (Forța Dreptei): Eu nu susțin impunerea certificatului verde și mi...

Ludovic Orban (Forța Dreptei): Eu nu susțin impunerea certificatului verde și mi se pare o măsură care încalcă grav câteva principii

Deputatul Ludovic Orban, actual președinte al Forței Dreptei, a anunțat că nu susține impunerea certificatului verde la locul de muncă, pentru că este o măsură „care încalcă grav câteva principii”.

Afirmațiile lui Orban vin în contextul în care pe 21 decembrie, în fața Parlamentului, se anunță un protest împotriva adoptării certificatului verde.

„Eu nu susțin impunerea certificatului verde şi mi se pare o măsură care încalcă grav câteva principii. Noi măsurile de restricție (…) le-am luat în numele protejării dreptului la viață, care este un drept fundamental, le-am luat temporar, numai în perioade care erau necesare şi ele au fost valabile pentru toţi, pentru că, de fapt, nu aveau obiectivul decât să protejeze sănătatea şi să împiedice răspândirea virusului”, a afirmat Orban, la Realitatea Plus.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

El a menționat că, în acest context, sunt restrânse drepturi ale cetăţenilor.

„Asta cu certificatul verde, nici nu ştiu, a apărut de la nivel european în primă fază, deşi nu este adevărat, aşa cum susţin mulţi, că ne impune Comisia Europeană. Ăla este un certificat de circulaţie internaţională, dar nu este un certificat prin care să restrângi dreptul la muncă, dreptul la cultură, dreptul la educaţie, dreptul la protecţie socială. După aia, n-ai o justificare”, a explicat el.

Potrivit lui Orban, ar fi vorba despre o „discriminare” între vaccinaţi anti-Covid şi nevaccinaţi.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Se știe clar că persoanele care sunt vaccinate sunt persoane care pot să transmită virusul. Eu nu pot, din punct de vedere epidemiologic, să justific o diferenţiere, o discriminare între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate, atât timp cât şi persoanele vaccinate şi persoanele nevaccinate pot să transmită virusul. Să afectezi dreptul la muncă, asta e o chestiune fără precedent, pentru că este o gravă afectare”, a punctat parlamentarul, citat de Agerpres.

Fostul preşedinte al PNL a precizat, totodată, că se pronunţă împotriva vaccinării obligatorii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Nu-l susține acum, că este neica Nimeni dar înainte era un waxxxerroid șef.
    Nu trebuie să le uităm trecutul jigodiilor ăstora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate