sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATELudovic Orban, despre protestul împotriva măștilor în școli: Unii parcă nu îşi...

Ludovic Orban, despre protestul împotriva măștilor în școli: Unii parcă nu îşi iubesc copiii

Premierul Ludovic Orban a comentat protestul anti-mască din Piața Universității,  precizând că a testat măsura purtării măştilor de protecţie de către elevi, iar majoritatea zdrobitoare a părinţilor susţin obligativitatea portului măştii.

„Îmi pare rău că există unii care parcă nu îşi iubesc copiii. Portul măştii şi celelalte măsuri pe care le-am luat la şcoală, măsuri de protecţie sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus”, a declarat Orban.

Prim-ministrul nu a precizat de când popularitatea unei măsuri sanitare constituie un argument pentru instituirea acesteia.

„Am văzut că a fost şi în Bucureşti un protest cu o sută şi ceva de persoane. Din păcate, unii părinţi au venit şi cu copiii şi nu purtau mască. Îmi pare rău că există astfel de tendinţe. Este necesară această măsură şi este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor”, a comentat premierul.

Sâmbătă, în Piața Universității a avut loc o manifestație împotriva obligativității măștii, la care au luat parte peste 1.000 de persoane.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Ce imbecilitate; noi nu i iubim sau voi neomarxisti impututi? Sa nu mai inspire oxigenul vital, ci dioxodul de carbon toxic, care ii distuge imunitatea?Bnditii alesi de popor, afara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate