ACTUALITATELudovic Orban afirmă că închiderea magazinelor la ora 18:00 nu are sens:...

Ludovic Orban afirmă că închiderea magazinelor la ora 18:00 nu are sens: Nu am văzut în spate fundamentarea

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, chestionat despre măsura Executivului de a închide magazinele la ora 18:00 care este aplicată la anumite rate de incidență, că nu a văzut fundamentarea din spatele acestei măsuri. El consideră că Guvernul trebuie să reflecteze asupra acestei restricții, informează știripesurse.ro.

Trebuia să existe o argumentație, care să fie făcută pe baza unei fundamentări. De exemplu, când am luat decizia de a închide evenimentele, nunți, botezuri, mese festive, a fost pe baza analizelor pe care le-am avut din anchetele epidemiologice care stabileau că prima cauză pentru îmbolnăviri, pentru răspândirea virusului erau la aceste evenimente și atunci am luat decizia să suspendăm o perioadă derularea acestor evenimente. Şi asta, în privința oricărei măsuri de protecție sanitară care presupune o anumită restricție, trebuie să existe o fundamentare. Știu cine a propus măsura. Nu am văzut în spate fundamentarea și, acum, evident că până la urmă Guvernul decide, dar cred trebuie să reflecteze asupra, cel puțin, a acestei măsuri”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat vineri la Petrești, județul Dâmbovița despre subiect.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Altfel spus se sparge corabia ,intră apă și șobolanii fug care cum pot.

    Adică tu ești marele șef de partid, legitimezi o măsură aberantă care violează brutal drepturile oamenilor și după o lună te trezești să o chestionezi dar fără să faci nimic – acum cand ai văzut sondajele că vă scufundați, nu?

    Păi intr-un stat de drept și dacă ar fi o măsură științifică tot trebuie să o treci prin Parlament, că nu poti restrânge drepturi constituționale prin decizii administrative – darămită că măsura e antiștiințifică și tembelă.

    Hai, dați-ii eject lui Voiculescu și fufei fasciste Andreea Moldovan, cuplul de tartori care au vrut să facă din România un lagăr medical in aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...