ACTUALITATELudovic Orban a fost exclus din PNL: Sunt onorat că sunt victima...

Ludovic Orban a fost exclus din PNL: Sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare care a luat o decizie absurdă

Fostul lider liberal Ludovic Orban a primit decizie de excludere din PNL în ședința de vineri a Biroului Executiv al partidului, care urmează să fie validată de Consiliul Politic Național.

Cel care a propus excluderea a fost liderul PNL Florin Cîţu, căruia, de altfel, Orban i-a spus că în curând nu va mai fi președintele PNL, au declarat surse participante la ședință, scrie News.ro

Comisia de numărare a voturilor a fost formată din Monica Anisie şi Pavel Popescu.

„Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ai de la conducerea partidului, au formulat propuerea de excludere a mea din PNL. Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate lucrurile făcute de Klaus Iohannis” , a declarat Ludovic Orban la finalul ședinței.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...