News ȘTIRI Lockdown total în Madrid. Capitala Spaniei intră în carantină pentru a doua...

Lockdown total în Madrid. Capitala Spaniei intră în carantină pentru a doua oară în acest an

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină pentru a doua oară în acest an, anunță Digi24.

Anunţul a fost făcut de ministrul spaniol al Sănătăţii, care a spus că măsura se va aplica şi pentru unele zone din apropierea capitalei.

Printre altele, locuitorii Madridului nu vor mai avea voie să părăsească oraşul sau să intre în el decât pentru a merge la muncă sau pentru a-şi duce copiii la şcoală.

Anterior, după cum a relatat R3Media, Guvernul spaniol a cerut autorităților de la Madrid să înăsprească restricțiile adoptate în contextul pandemiei și să impună lockdown asupra întregului oraș.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate