ACTUALITATELockdown total în Madrid. Capitala Spaniei intră în carantină pentru a doua...

Lockdown total în Madrid. Capitala Spaniei intră în carantină pentru a doua oară în acest an

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină pentru a doua oară în acest an, anunță Digi24.

Anunţul a fost făcut de ministrul spaniol al Sănătăţii, care a spus că măsura se va aplica şi pentru unele zone din apropierea capitalei.

Printre altele, locuitorii Madridului nu vor mai avea voie să părăsească oraşul sau să intre în el decât pentru a merge la muncă sau pentru a-şi duce copiii la şcoală.

Anterior, după cum a relatat R3Media, Guvernul spaniol a cerut autorităților de la Madrid să înăsprească restricțiile adoptate în contextul pandemiei și să impună lockdown asupra întregului oraș.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...