ACTUALITATELocalitățile din jurul Capitalei, în carantină, rând pe rând. Otopeni, Mogoșoaia, Cobeanca,...

Localitățile din jurul Capitalei, în carantină, rând pe rând. Otopeni, Mogoșoaia, Cobeanca, Fundeni și Popești Leordeni, se închid de sâmbătă seara

Autoritățile nu au luat încă nicio decizie privind carantinarea Capitalei, însă localitățile din jurul ei se închid rând pe rând.

După ce joi și vineri au intrat în carantină Clinceni și Berceni, respectiv Chiajna și Bragadiru, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a semnat ordinal de carantinare pentru șase alte localități din județul Ilfov.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru:

-Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni , Mogoșoaia, din Județul Ilfov;

-Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu,Medgidia,Valu lui Traian, Techirghiol, din Județul Constanța”, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit sursei citate, carantina pentru localitățile din Județul Ilfov intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 22:00.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate