ACTUALITATELocalitatea din România cu 99% nevaccinați a înregistrat doar 9 cazuri de...

Localitatea din România cu 99% nevaccinați a înregistrat doar 9 cazuri de infectare în ultimele 14 zile deși are peste 8.000 de locuitori

Localitatea Bărbulești, din județul Ialomița, are 99% din populație nevaccinată, după cum scrie Digi24.

În aceste condiții, rata de infectare dată publicității pe 15 octombrie de DSP Ialomița, arată că au fost depistat doar 9 cazuri, în ultimele 14 zile. Cifra este remarcabilă dacă ne gândim că este raportată la o populație de peste 8.000 de locuitori.

Primarul comunei, Vasile Liță, spune că este alegerea fiecăruia: „Nici dumneavoastră nu mă puteți obliga pe mine, nici eu, pe dumneavoastră. Decizia ne aparține. Chiar și Constituția declară că nu ești obligat. Oamenii nu vor. Nu vor pentru că s-au speriat de la televizor, ce aud, ce se discută”.

Comuna Bărbulești a cunoscut, anul trecut, un focar de infecție, având la un moment dat 1% din populație contaminată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

    • Da, dar ei s-au imunizat natural. Puțin probabil să fi respectat țiganii cine știe ce măsuri impuse, chiar și la 10 la mie, deci în comunitatea lor închisă virusul a circulat în mod firesc ca orice răceală sezonieră, nici nu i-au forțat mutații prin vaccinare și acum practic au scăpat.
      Noi ăștia civilizații am pus botul la “autorități” (care n-au fost în stare nici prevenție să facă, prin întărirea imunității, darămite să ridice un spital) și doar am tărăganat mișelia. Ba chiar am favorizat-o, bătându-ne joc și de sistemul nostru imunitar și de economia țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate