ACTUALITATELiviu Dragnea spune că a fost vaccinat fără voia lui în penitenciar:...

Liviu Dragnea spune că a fost vaccinat fără voia lui în penitenciar: Nu mi s-a dat posibilitatea să decid. Dragnea, vizitat de nunțiul papal, dar nimeni din partea BOR

Liviu Dragnea a mărturisit, joi seară, într-o emisiune TV, că în timp ce era încarcerat la Rahova a fost vaccinat împotriva COVID-19, deși trecuse prin boală. Fostul lider PSD a dat de înțeles că nu i s-a dat posibilitatea să decidă dacă să facă sau nu imunizarea.

„Am fost vaccinat la Rahova. Nu m-am vaccinat, am fost vaccinat. Am avut și COVID în decembrie, anul trecut și în aprilie-mai mi s-au făcut cele două vaccinuri. Nu ai cum să nu le faci acolo. Nu mi s-a dat posibilitatea să decid, așa cum nu i s-a dat posibilitatea nimănui din sistem. Dacă nu te-ai fi vaccinat erai scos de la muncă. Eu de abia fuesem repartizat la muncă după nouă luni de izolare în celulă și nu am mai riscat”, a spus Liviu Dragnea, la B1.

Liviu Dragnea a dezvăluit și care au fost cele mai grele momente pe care le-a trăit în spatele gratiilor.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media                                                                 

„Am avut și accident, am avut din păcate și o restrângere a dreptului la sănătate. Acum e mai bine, important e că merg pe picioarele mele, asta e cel mai important, și sunt sănătos și la cap. Am avut momente grele din punct de vedere psihologic în primele două zile. Atât”, a mai zis fostul lider PSD.

El a criticat Biserica Ortodoxă pentru că ține lăcașul din incinta penitenciarului închis. Pe de altă parte, Dragnea afirmă că Nunțiul Apostolic în România, Mons. Miguel Maury Buendia, l-a vizitat în închisoare.

„Cât am stat eu acolo, cred că și acum e aceeași situație, biserica a fost închisă. Acolo nu au vrut, nu i-a interesat să repartizeze un preot ceea ce este foarte rău. În schimb am fost vizitat acolo de nunțiu papal din România, cu un mesaj personal din partea Sfântului Părinte și cu o distincție pe care mi-a aduss-o acolo, chiar în ziua de Crăciun în 2019. Pentru mine a contat mult”, a spus Liviu Dragnea, la B1 TV.

Nunțiul Apostolic în România, Mons. Miguel Maury Buendia, Decan al Corpului Diplomatic i-a făcut o vizită lui Liviu Dragnea în preajma sărbătorilor de iarnă în 2019. Reprezentantul Bisericii Catolice i-a lăsat fostului lider al PSD niște mătănii binecuvântate și urări de sărbători din partea sa și a Papei Francisc.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. O intoarce ca la Braila. A avut de ales, dar daca nu se vaccina nu putea merge la lucru deci nu primea reducerea sentintei. Multi au zis ca nu au avut incotro, dar toti avem de ales. Doar ca multi aleg calea usoara si larga, pe cea grea si stramta putin merg.

  2. vaxx experimental ii dai in judecata pentru asta. GENOCID – CODUL DE LA NUREMBERG SI CONVENTIA DE LA OVIEDO (ETC) ! HAI CU NUREMBERG FRATILOR, ACESTI NAZ ZISTI TREBUIE INDEPARTATI DIN VIATA PLANETARA. O MANA DE CORPORATII CRIMINALE CARE VOR EXTERMINAREA NATIILOR TARILOR BOGATE IN RESURSE! TREZITI-VA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate