joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEIubita lui Liviu Dragnea: Fostul lider PSD e în închisoare a pornit...

Iubita lui Liviu Dragnea: Fostul lider PSD e în închisoare a pornit niște războaie împotriva unor multinaționale, nu a vrut ca România „să dea pe degeaba” resursele naturale

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a declarat că fostul lider PSD se află în situația actuală pentru că el „a pornit niște războaie in favoarea poporului” împotriva unor multinaționale, nu a vrut ca România „să dea pe degeaba” resurse naturale și a luptat să nu crească facturile la utilități.

Ea a mai spus că Dragnea nu este sănătos și că singurul lucru pe care și-l dorește este să ajungă sănătos acasă.

„N-as putea sa spun ca face bine. Este in continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă sa ajungă sănătos afara, acasă, asta e ce face Liviu Dragnea.
Ei nu sunt duși acolo sa fie torturați sau exterminați, pedeapsa lor e privarea de libertate. Timp de 6 luni a stat 23 de ore pe zi închis in camera, fără măcar vreun tratament sa-i amelioreze durerile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Decizia era întotdeauna mai sus (de personalul din penitenciar). Cand ne loveam de abuzuri, întrebam de ce. ‘Așa era ordinul’. De la cine, nu stiu, dar asa era ordinul”, a declarat Irina Tănase.
Ea a precizat că Liviu Dragnea a fost supus în permanență unor „șicane”, precum percheziții doar la el în celulă, faptul că nu l-au lăsat să vorbească cu avocații, sau faptul că a fost ținut în mod repetat în carantină contrar protocoalelor.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019.

Tribunalul București a respins pe 27 mai cererea în care Dragnea solicita să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani și jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea are dreptul să facă o nouă cerere de eliberare condiționată după data de 27 august.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate