ACTUALITATELiviu Dragnea: În 2016, mi-am dat seama că lupta între stânga și...

Liviu Dragnea: În 2016, mi-am dat seama că lupta între stânga și dreapta este o minciună: adevărata luptă este globalism și suveranism. Adică între a fi slugă și a fi stăpân la tine-n țară

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a spus că din 2016 și-a dat seama că lupta politică reală este cea dintre globalism și suveranism, nu între stânga și dreapta.

Dragnea a declarat că noul său partid, Alianța pentru Patrie, va fi propune o politică economică similară cu cea din Franța, Germani și celelalte țări europene.

„Din 2016, așa-zisa luptă dintre stânga și dreapta este o minciună. Lupta este între globalism și suveranism. Adică între a fi slugă și a fi stăpân la tine-n țară. Situația este mult mai grea decât ce era în 2016.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Așa cum francezul face orice este posibil pentru ca țării lui să-i fie bine, la fel cum spaniolul, neamțul, belgianul, olandezul, italianul, cehul, polonezul vreau să fim la fel de patrioți ca ăia. Așa cum ăia sunt în UE ,dar fac orice pentru siguranța alimentară a populației lor, pentru protecția producătorilor și a capitalului autohton, așa vreau să facem noi. Nici mai mult, dar nici mai puțin. Vreau să fim în continuare în UE, dar nu o relație de slugărnicie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Problema nu o reprezintă multinaționalele și ambasadele, ci ăștia trădători și lași care zic: ați cerut asta? Vă dăm și mai mult. Păi sunt de vină ăia care cer sau care dau fără noimă?”, a spus el la emisiunea lui Marius Tucă.

Dragnea a mai povestit că a fost chemat la masă de fostul ambasador SUA, Hans Klemm, pe tema legii off-shore. Fostul președinte al Camerei Deputaților a spus că reprezentantul SUA i-a cerut lui Dragnea să adopte o lege prin care toate gazele din Marea Neagră erau vândute în Ungaria și Austria, iar România ar fi primit niște redevențe minuscule.

În ceea ce privește criza politică, Dragnea a dezvăluit că a existat o întâlnire între președintele Iohannis, Florin Cîțu, Lucian Bode, Marcel Ciolacu și șeful SRI, Eduard Hellvig, în luna septembrie, în care „s-a stabilit direcția de urmat”.

Dragnea spune că Iohannis îl va propune tot pe Florin Cîțu pentru funcția de premier, după ce Dacian Cioloș va fi respins de Parlament.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

12 COMENTARII

 1. Discutie intre oficiali comunisti chinezi : “TOTI CEI CARE S-AU VACCINAT SUNT CA SI MORTI” . Obiectivul esential este ca SOLDATII AMERICANI sa fie “vaccinati” cat mai repede astfel incat America si intreg Occidentul sa ramana fara aparare impotriva Chinei si a PCC..
  “Persoanele care implementează vaccinarea vor fi în curând terminate. Cei care împing vaccinarea din culise, probabil că și-au atins obiectivele.”

  Articol partial aici:
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-conference-intercept-china-communist-party-bosses-discuss-vaccine-say-everyone-who-took-the-vaccine-is-dead

  Contul veteranului american pe care era postata conferinta a fost suspendat:
  https://twitter.com/JaromeBellVA

 2. Descoperire sinistra a avocatului Mihai Rapcea despre modul in care se falsifica datele despre vaXXinare pe IP-urile fiecarui stat. Pe IP din Austria apar undeva la 30% vaXXinati , ca si in Germania , iar pe IP din Romania nr. de vaXXinati pentru Austria apare ca fiind DUBLU. Situatie asemanatoare cu Bulgaria , unde apar pe primul loc la nr de morti iar Romania pe locul 5 .

  Urmariti cu atentie :
  Cine e pe primul loc ?!
  https://youtu.be/ijyQc4Z9_Cs

 3. Da, ce să zic. Și-n 2021 ai făcut partid de “patriotism economic” dar “nu naționalist” și cu atât mai puțin eurosceptic. Lasă că pe modelul europenilor ăia deștepți și mult laudați om importa și noi imigranți de toate culorile ca să duduie economia. Dar nu-i nimic că-i botezăm ortodocși și nu mai e nicio problemă, cum zic funcționărașii după ce-au consultat Codul Muncii. Devin practic români, oricum nu mai există popor pur, nu?

 4. Problema e ,dle Dragnea ,ca la Referendumul din 2018 ati intrerupt lupta cu globalismul si ati trecut la sabotarea acestei initiative in urma,probabil,a unor telefoane si amenintari pe care le-ati primit.Peste nici un an Dumnezeu v-a aratat calea si sistemul v-a priponit.Ori spuneti tot ce aveti de spus,cu multe riscuri,ori mai bine taceti.Definitiv.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...