ȘTIRIListele Partidului Mișcarea Populară pentru parlamentare sunt finalizate. Elena Băsescu, pe listele...

Listele Partidului Mișcarea Populară pentru parlamentare sunt finalizate. Elena Băsescu, pe listele PMP Constanța, Eugen Tomac, în București, Mihail Neamțu în Timișoara

Conducerea PMP a anunţat joi validarea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare, anunță Agerpres.

La Bucureşti, Cristian Diaconescu va deschide lista la Senat, iar la Camera Deputaţilor – Eugen Tomac, împreună cu Ioana Constantin şi preşedintele organizaţiei de Bucureşti, Sebastian Moise.

Mihail Neamţu va fi cap de lista la Camera Deputaţilor, în Timişoara, iar senatorul Vasile Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor, în Cluj.

La Senat, fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj, iar la Suceava – viceprimarul Marin Andronache va fi primul pe listă la Camera Deputaţilor. La Neamţ – Bogdan Gavrilescu va deschide lista la Camera Deputaţilor şi Dragoş Chitic – la Senat.

La Iaşi, Petru Movilă este primul pe listă la Camera Deputaţilor, iar în judeţul Constanţa – Elena Băsescu, tot la Camera Deputaţilor.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate