ACTUALITATELipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului....

Lipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului. Este o chestiune de sănătate publică!

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, din 9 decembrie, în ceea ce privește lipsa apei calde și a căldurii din București, chestiuni ce țin de sănătatea publică, mai ales în contextul pandemiei, a informat, marți, instituția.

Avocatul Poporului a luat cunoştinţă din numeroase articole de presă despre lipsa apei calde şi a căldurii în toate sectoarele din Bucureşti, se precizează în comunicatul de presă.

„Având în vedere că problema lipsei apei calde şi a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum şi la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condiţiilor de trai normale, în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja. Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice”, a anunțat, marți, instituția Avocatul Poporului.

După cum a relatat R3Media, primarul general, Nicușor Dan, a anunțat, recent, că problemele cu apa caldă și căldura în Capitală vor continua și în următoarele luni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT