ACTUALITATELipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului....

Lipsa căldurii și a apei calde din Capitală, în atenția Avocatului Poporului. Este o chestiune de sănătate publică!

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, din 9 decembrie, în ceea ce privește lipsa apei calde și a căldurii din București, chestiuni ce țin de sănătatea publică, mai ales în contextul pandemiei, a informat, marți, instituția.

Avocatul Poporului a luat cunoştinţă din numeroase articole de presă despre lipsa apei calde şi a căldurii în toate sectoarele din Bucureşti, se precizează în comunicatul de presă.

„Având în vedere că problema lipsei apei calde şi a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primăriile de sector, precum şi la Primăria Municipiului Bucureşti, pentru a ne comunica măsurile imediate dispuse, în vederea asigurării condiţiilor de trai normale, în case în această iarnă, întrucât anotimpul rece s-a instalat deja. Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice”, a anunțat, marți, instituția Avocatul Poporului.

După cum a relatat R3Media, primarul general, Nicușor Dan, a anunțat, recent, că problemele cu apa caldă și căldura în Capitală vor continua și în următoarele luni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...