ACTUALITATELiga Catolică din SUA: Legea egalității, promovată de Joe Biden, „cel mai...

Liga Catolică din SUA: Legea egalității, promovată de Joe Biden, „cel mai cuprinzător asalt asupra creștinismului scris vreodată în lege”

Președintele Ligii Catolice, Bill Donohue, a avertizat luni că Legea egalității va „promova cel mai cuprinzător asalt asupra creștinismului scris vreodată în lege”.

În timp ce susținătorii săi insistă asupra faptului că Legea egalității se referă la „încetarea discriminării”, de fapt ar modifica în mod fundamental definiția legală a sexului pentru a include orientarea sexuală și identitatea de gen, susține dr. Donohue, citat de Breitbart.

Legea ar submina, de asemenea, Legea privind restaurarea libertății religioase prin conferirea unui statut special drepturilor homosexualilor, acordându-le prioritate libertății religioase și drepturilor de conștiință, a adăugat el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Legea egalității ar impune, de asemenea, furnizorilor de asistență medicală să ofere „terapii hormonale și proceduri chirurgicale care sunt necesare pentru a schimba caracteristicile fizice asociate cu modificările sexuale”, observă Donohue, fără a ține cont de convingerile lucrătorilor din domeniul sănătății.

„A devenit din ce în ce mai clar că extinderea drepturilor către femeile transgender – cu adevărat bărbați biologici care se identifică ca femei – a venit în detrimentul drepturilor pentru femeile biologice”, adaugă Donohue.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Băieților și bărbaților li se va permite să concureze în sport cu fete și femei, modificând astfel nedrept atletismul femeilor”, scrie el. Mai mult, „bărbații biologici pot folosi vestiarele, toaletele și facilitățile de duș care au fost întotdeauna rezervate femeilor”.

Aceasta ar însemna, de asemenea, că „catolicii, evanghelicii, evreii ortodocși, mormonii, musulmanii și multe alte comunități religioase nu ar putea ridica obiecții privind libertatea religioasă față de oricare dintre drepturile menționate mai sus ale femeilor transgender”, avertizează Donohue.

„Este greu pentru public să înțeleagă, în special catolicii, de ce presupuși„ catolici devotați ”precum Biden și Pelosi ar dori să promoveze o legislație atât de evident anti-creștină precum Legea egalității”, conchide el.

Pe site-ul său, Conferința Episcopilor Catolici din SUA avertizează că Legea egalității va „discrimina persoanele de credință” și „va pedepsi organizațiile bazate pe credință, cum ar fi organizațiile de caritate și școlile care deservesc toată lumea din comunitățile lor, pur și simplu din cauza convingerilor lor”.

Legislația propusă va „forța și fetele și femeile să concureze împotriva băieților și bărbaților pentru oportunități limitate în sport și să împartă vestiarele și spațiile de duș cu bărbații biologici care se identifică ca femei”, notează episcopii.

De asemenea, ar „forța oamenii în viața de zi cu zi, în special lucrătorii din domeniul sănătății, să sprijine tranziția de gen”, adaugă ei.

Săptămâna trecută, arhiepiscopul Kansas City, Joseph Naumann, a spus că Biden ar trebui „să nu se mai definească drept un catolic devotat și să recunoască faptul că punctul său de vedere asupra avortului este contrar învățăturii morale catolice”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT