ACTUALITATELidl retrage de la comercializare două sortimente de iaurt Pilos din cauza...

Lidl retrage de la comercializare două sortimente de iaurt Pilos din cauza suspiciunii că ar putea fi contaminate cu plastic

Lidl retrage din magazine două sortimente de iaurt, deoarece există suspiciunea că ar fi contaminate cu mase plastice, potrivit unei alerte publicate de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), informează Adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, este vorba despre iaurtul natur Pilos, cu concentraţia de 1,5% grăsime şi 3,5% grăsime, la 1 kilogram, existând suspiciunea de contaminare a produsului cu corp străin, respectiv masă plastică de 0,2 – 0,5 milimetri.

Producătorul este FrieslandCampina, iar loturile posibil contaminate sunt 10B42B5-10 şi 10B429N-10, cod de bare cod 20439927, cu termenul de valabilitate 15.12.2022 pentru varianta cu 3,5% grăsime.

Pentru iaurtul natur Pilos, cu 1,5% grăsime, de 1 kg, lotul cu probleme este 10B3FH8-10, cod bare 20972790, termen de valabilitate 12.12.2022.

Sursa citată menționează faptul că produsele pot fi returnate în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestora va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate