marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATELiderii AUR, la CPAC, în SUA | George Simion a avut întâlniri...

Liderii AUR, la CPAC, în SUA | George Simion a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican: Vrem să punem România pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conferința Acțiunii Politice Conservatoare, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

Din delegația AUR fac parte președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocat Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

În data de 21 februarie, reprezentanții delegației AUR au participat la CPAC International Summit (Global leaders, policy discussions and strategic insights shaping the future).
Ziua de 22 februarie a fost una încărcată din punct de vedere al întâlnirilor bilaterale și a evenimentelor desfășurate în cadrul CPAC. Delegația AUR condusă de președintele George Simion a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene.

Reprezentanții AUR s-au întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale.

Donald Trump va fi prezent, pe 24 februarie, la CPAC

Pe parcursul zilei, președintele AUR George Simion a acordat mai multe interviuri pentru New American, reason.com, jurnalistul Glen Jung de la portalul brightlightnews.com, pentru podcastul Securing America moderat de Frank Gaffney, pentru televiziunea austriacă națională ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News. Temele abordate în cadrul interviurilor au vizat succesul politic înregistrat de AUR din 2020 și până în prezent, consecințele pandemiei Covid-19 etc. Președintele AUR a subliniat că România este partener strategic al Statelor Unite ale Americii, dar cu toate acestea românii încă au nevoie de viză să intre în Statele Unite.

„Suntem alături de oameni, suntem naționaliști și punem țara pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc. Suntem singura forță politică suveranistă, conservatoare, patriotică din România. Ne opunem celor care vor să ne fure libertatea în România și în Uniunea Europeană”, a punctat Simion.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Prin punerea SUA pe primul loc, Trump doreste sa usuce si mai tare de bani tarile Europei si nu numai.. deci nu poti fi de aceeasi parte a baricadei cu Trump, decat ideologic. Din pacate ideologia nu tine de foame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE