vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATELegile Educației au fost promulgate. Ligia Deca: Suntem mândri de rezultat

Legile Educației au fost promulgate. Ligia Deca: Suntem mândri de rezultat

Ligia Deca, Ministrul Educaţiei, a postat, marți seară, un mesaj pe pagina de Facebook prin intermediul căruia anunță că munca de la Ministerul Educației nu se va încheia aici și că sunt mândri de rezultat.

Am luat parte, astăzi, la un moment memorabil pentru mine și definitoriu pentru parcursul sistemului de învățământ din România. Legile Educației „România Educată” au fost promulgate, în urmă cu puțin timp, de președintele României Klaus Iohannis.

Astăzi a fost, așadar, îndeplinit angajamentul asumat atât de președintele țării, cât și de mine, în calitate de ministru al Educației. A fost un efort colectiv intens, la care ne-au fost alături specialiști în educație, elevi, studenți, părinți, profesori, dar și reprezentanți ai autorităților și oameni politici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Suntem mândri de rezultat, pentru că știm că scopul acestui pachet legislativ este acela de a construi un sistem de învățământ de calitate pentru copiii noștri. Munca noastră, a echipei de la Ministerul Educației, nu se încheie aici. Urmează o activitate intensă pentru elaborarea legislației secundare, proces în care vom avea alături toți actorii reprezentativi din sistemul educațional.”, a transmis Ministrul Educației.

Ministrul Educației a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au sprijinit.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit până acum! Promit că voi face tot ce ține de mine ca legile educației „România Educată” să fie implementate, astfel încât să învățământul din țara noastră să beneficieze de reforme mult așteptate!”, a mai scris Ligia Deca pe pagina de Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE