ACTUALITATELegea suveranității | Dan Tanasă (AUR), discurs puternic la tribuna Parlamentului: Proiect...

Legea suveranității | Dan Tanasă (AUR), discurs puternic la tribuna Parlamentului: Proiect al societății civile conservatoare, nu aia finanțată de Soros, doar că noi trăim în țara în care președintele duce mâna la inimă atunci când se intonează imnul Germaniei

Deputatul AUR Dan Tanasă a avut un discurs în Parlamentul României, după ce „Legea suveranității“ a fost respinsă prin vot.

„Fără doar și poate, acest proiect de lege este unul benefic pentru că este izvorât din dorința societății civile.

Disperată de modul în care s-a făcut politică îi România, în ultimii 32 de ani, societatea civilă, nu aia finanțată de Soros, ci societatea civilă conservatoare, patriotă, a găsit de cuviință să pună la punct acest proiect legislativ care da, putea fi îmbunătățit, putea să parcurgă tot acest traseu parlamentar și să fie îmbunătățit, nu să fie respins in corpore

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dragi colegi de la PSD, PNL și UDMR … De fapt, nu, că cei de la UDMR nu sunt deloc interesați de suveranitatea României. Dragi colegi de la PSD și PNL, ați fi putut să fi băgat acest proiect într-o dezbatere publică, într-o dezbatere politică consistentă, doar că noi trăim în țara în care președintele duce mâna la inimă atunci când se intonează imnul de stat al Germaniei și trăim în țara în care un ministru din Guvernul PSD-PNL stă în galeria Ungariei la un meci de hochei dintre Ungaria și România și scandează imnul ținutului secuiesc și imnul Ungariei. Asta este România pe care o așezați, voi, la picioarele poporului român, dragi colegi de la PSD și PNL.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Noi trăim în România în care am dat pe nimic, gratis, exploatarea gazelor din Marea Neagră, iar acum o răscumpărăm pentru un miliard de dolari. Asta este România în care trăim și evident că în această Românie nu poate exista o discuție despre suveranitate cu PSD și cu PNL“, a spus Dan Tanasă la tribuna Parlamentului României.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Doar trebuie respectată Constituția, de ce e nevoie de altă lege?

    Art. 2 – Suveranitatea
    (1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.
    (2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...