ACTUALITATELegea care introduce certificatul verde pentru cadrele medicale și cele didactice, introdusă...

Legea care introduce certificatul verde pentru cadrele medicale și cele didactice, introdusă de urgență pe ordinea de zi a Senatului

Proiectul de lege care urmărește obligarea medicilor să dețină certificatul verde, sub sancțiunea concedierii, va fi discutat în regim de urgență, în Senat.

Mai mult decât atât, acesta a fost modificat în Comisia de Muncă a Senatului, astfel încât să prevadă și vaccinarea obligatorie a cadrelor didactice și a personalului auxiliar.

Proiectul, inițiat de Florin Cîțu și alți opt parlamentari PNL și UDMR, va fi discutat cu condiția depunerii raportului comun al Comisiei Juridice și Comisiei pentru Sănătate din Senat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Până acum, cei care s-au exprimat clar împotrivă au fost cei de la AUR.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...