ȘTIRILecția lui Novak Djokovici | La 34 de ani și cu un...

Lecția lui Novak Djokovici | La 34 de ani și cu un program infernal, sârbul merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Sunt onorat să joc pentru țara și poporul meu la Olimpiadă

Liderul tenisului mondial, Novak Djokovici, a ajuns la Tokyo, acolo unde va participa la a XXXII-a ediție a Jocurilor Olimpice.

Participarea sa este cu atât mai demnă de remarcat, cu cât liderul mondial are deja 34 de ani, iar acest an are un program infernal în tenisul mondial. Acum 10 zile, Novak Djokovici a câștigat turneul de la Wimbledon și are șansa să facă Marele Șlem și să-și adjudece toate cele patru trofee majore ale sezonului, dacă va triumfa și la US Open!

Cu toate că putea să renunțe la Olimpiadă pentru a se pregăti pentru această performanță uriașă, sârbului nici nu i-a trecut prin cap așa ceva.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Sunt onorat să joc pentru țara și pentru poporul meu”, a scris Djokovici pe Instagram, în momentul în care avionul său ateriza la Tokyo.

Djokovici nu se mulțumește doar cu participarea la proba de simplu: campionul sârb va juca și dublu-mixt împreună cu compatrioata sa, Nina Stojanovici, scrie Prosport.

Reamintim că din partea României, la Jocurile Olimpice vor participa la tenis doar Mihaela Buzărnescu și perechea Ramona Olaru/Monica Niculescu.

Jocurile Olimpice de la Tokyo încep oficial joi, 22 iulie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Nu e doar patriot, e si intelept!
    Giocovici nu s-a „vacxinat” si e in plenitudinea fortelor sale spre deosebire de fetele noastre care sa-u vacxinat si au devenit niste legume, fizic.
    Cum sa se duca la olimpiada daca abia merg? Simona s-a retras de la ultimele turnee, dupa vacxin dar nu are caracter si curaj sa spuna adevarul.Mi-e teama insa ca a cam terminat-o cu performanta.
    Sper sa ma insel dar cei vaccinati nu mai au sanse in sportul de performanta, nu mai au forta si vigoarea necesare.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...