ACTUALITATELay's România a rupt contractul cu artistul Dragoș Gărdescu (Puya) după ce...

Lay’s România a rupt contractul cu artistul Dragoș Gărdescu (Puya) după ce trupa La Familia a vorbit public în favoarea familiei tradiționale

Compania de chipsuri Lay’s a rupt contractul pe care-l avea cu artistul Dragoș Gărdescu (Puya), după ce trupa La Familia a vorbit public în favoarea familiei tradiționale.

Cântărețul a făcut această dezvăluire în timpul unei discuții cu DJ Gojira, la podcastul „Aproximativ discuții”, de la HappyFish TV. El spune că după lansarea manifestului în favoarea familiei și a țării, în 2017, repercusiunile au fost „grave”. Puya s-a trezit că un contract pe care-l avea cu compania Lay’s, a fost rupt de firma de chipsuri drept retribuție.

„Să îţi spun cum am gândit eu postarea respectivă. Am zis aşa: noi scoatem album nou, hai să îl promovăm spunând despre ce va fi – despre familie, despre patrie ca să ştie lumea despre o să fie, cam care este crezul nostru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Apoi, după ce am postat, au început să sune telefoanele.

Nu ştiam ce am zis greşit. Eu scrisesem că eu cred că familia trebuie să fie formată dintr-un un bărbat şi o femeie, lucru care mie mi se părea un mesaj normal. Nu mi se părea un mesaj anti-gay.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Am ales prost contextul, dar dacă eu cred în chestia aia de ce să nu o zic.

Repercusiunile au fost grave. M-au sunat şi de la Lays. Noi aveam patru reclame filmate, făcute la Castel Film. Mi-au zis că nu mai putem difuza nimic. Eu am încercat să-i fac să înţeleagă că n-am încălcat prevederile contractului şi am susţinut o idee cât se poate de morală şi de normală pentru mine, că o familie trebuie să fie formată dintr-un bărbat şi o femeie. Asta e, dacă sunt prost, sunt prost, dar aşa am gândit eu.

M-am trezit că s-a întrerupt contractul. Au vrut să-l rezilieze, dar eu nu puteam să îl reziliez pentru că nu încălcasem contractul. Am avut o discuţie de câteva zile în care încercau să îmi zică că eu am greşit ceva din contract, dar eu încercam să le explic că n-am făcut nimic rău.

În continuare cred că n-am făcut nimic rău. Mi-au sugerat să scot postarea. Eu n-am făcut niciodată, în toată cariera mea, un statement şi apoi să zic că nu am zis chestia aia şi să îmi cer scuze. Nu înţelegeam pentru ce să îmi cer scuze.

Apoi am văzut eu că a fost Referendumul, dar automat susţineam ideile respective. Eram pentru. Eu cred că familia e făcută dintr-un bărbat şi o femeie. O să spun chestia asta până mor”, a declarat el.

Reamintim că de curând, scriitorul american Rod Dreher a lansat în România volumul „Să nu trăim în minciună”, în care vorbește exact despre acest gen de totalitarism, în care opiniile care sunt contra ideologiei LGBT.

Cei de la „La Familia” au avut de suferit și după lansarea ultimei lor piese, „Terorist”. Oana Pellea i-a reclamat pentru presupuse încălcări are drepturilor de autor pentru folosirea unei secvențe din filmul „Mihai Viteazul”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

12 COMENTARII

  1. Felicitari artistului PATRIOT. RESPECT ! oricum nu ma atingeam de e-urile si porcariile gonflate pe care corporatiile de fabricare a otravurilor le vand oamenirii. BOICOTATI TOATE ACESTE OTRAVURI. NU MAI CONSUMATI DECAT MANCARE SANATOASA. AVEM O TARA BOGTATA SI FRUMOASA. Daca am fi uniti, asa cum nu s-a murit de foame pe vremea dictatorului nu se va muri de foame nici acum. TREZITI-VA, UNITI-VA SI RE-DESCOPERITI NEAMUL ROMANESC SI TARA !!

  2. Îmi închipui telefonul primit de CEO-ul de la Lays, de la unul din capii mafiei mondiale finanțist bancare și corporatiste, care i-a zis așa: bă, voi vreți să mai faceți afaceri în lumea asta? Dacă nu încetați imediat contractul cu ăia de La Familia, nu veți mai avea conturi la nici o bancă din lumea asta. Hai salut!

  3. Bravo,Dragos.Te-am cunoscut personal si iti port un mare respect.Demnitatea noastra valoreaza mult mai mult decat niste produse ale acestor nemernici care au umplut, mai ales copiii si pe fraierii care consuma mizeriile astora, de boli si cancere.Cata vreme oameni ca Dragos,Sanda Ladosi,Olivia Steer,atatia altii carora nu le pomenesc numele aici,iau atitudine inseamna ca nu e totul pierdut.Mai ramane ca bovinele care se vaccineaza pentru mici si o bere,spalate pe creier de marketuri,televiziunile vandute si fesbuci sa scoata capul din mocirla si sa inteleaga ce li se intampla.

  4. România este așa cum este și corect ar fi că PepsiCo (și nu numai), să nu își mai bage picioarele în tradițiile și credința acestui popor.
    Romania respectă aberațiile emise de o societate denaturată, atâta timp cât această își știe locul și nu ii afectează valorile tradiționale.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...