duminică, februarie 5, 2023
ȘTIRILaura Codruța Kövesi a anunțat că NU intenționează să candideze la alegerile...

Laura Codruța Kövesi a anunțat că NU intenționează să candideze la alegerile prezidențiale

Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kövesi, a negat, miercuri, că ar intenționa să candideze la președinția României, conform news.ro.

„Nu, nu doresc să candidez la președinția României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie» și, dacă mai practic puțin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund «Nu» în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO”, a declarat Laura Codruța Kövesi într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă Moldova.

Aflată într-o vizită la Chișinău, pentru a pune bazele unui acord cu procuratura generală moldoveană, Kövesi a infirmat zvonurile care o dădeau ca sigură candidat la următoarele alegeri prezidențiale din România. Cât privește motivația acestui refuz categoric, Kövesi a explicat că scopul ei este, înainte de toate, cel de „a construi o instituție «de la zero», în calitatea sa de procuror șef european”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul USR, Cătălin Drulă a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre o candidatură a Laurei Codruța Kövesi la prezidențiale, din partea USR, că orice soluție este posibilă, în general, partidele încearcă să își găsească candidați și soluții interne.

„În primul rând cred că ar trebui să o întrebați sau să spună doamna Kövesi dacă își dorește altă funcție decât cea de procuror european. Eu văd atâta lume care vorbește în numele dumneaei. (…) Eu mă gândesc că poate cumva nu își dorește o carieră politică, asta trebuie să lămurească dumneaei”, a spus Cătălin Drulă.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate