ACTUALITATELaszlo Tokes: Am demonstrat că reunificarea națională deasupra granițelor este mai importantă...

Laszlo Tokes: Am demonstrat că reunificarea națională deasupra granițelor este mai importantă pentru noi decât orice altceva

Potrivit lui Laszlo Tokes, Consiliul Național Maghiar din Transilvania (CNMT) aflat sub conducerea sa a demonstrat, în ultimii zece ani, că reunificarea națională deasupra granițelor este mai importantă decât orice altceva.

Politicianul a participat la prezentarea volumului “Este bine să fii maghiar!”, care a avut loc miercuri, la Miercurea Ciuc, un volum care rezumă contribuția pe care Centrele pentru Democrație ale CNMT au avut-o în procesul pentru acordarea cetățeniei ungare
pentru maghiarii din România.

„Suntem mândri că CNMT a excelat în realizarea procesului de acordare a cetățeniei ungare, la fel cum suntem mândri și că am demonstrat, nu numai prin vorbe, ci și prin fapte, că reunificarea națională deasupra granițelor este mai importantă pentru noi decât
orice altceva”, a spus Laszlo Tokes, potrivit MTI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Il felicităm pe viktor Orban că a acordat cetățenie maghiară celor din România. Astfel mulți maghiar s-au putut muta mai ușor in America, Europa și Ungaria 🙂

    in rest să fim atenți la ce spune Laszlo Tokes, spionul maghiar.

      • NU are importanță. Ideea lui Alin est că bine că au plecat în cele „patru vînturi”. Fie ele și trei… Pe ceilalți alogeni antiromâni trebuie să îi dăm noi afară! Deoarece aici le este prea bine și ei nu pleacă de bună voie!

  2. Eu cred ca in România este bine să fi nu numai maghiar ci și rom, turc, tatar, sas, ucrainean, armean,…, pentru că poporul român este ospitalier. Dar nu e admis să profiți de această calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT