ACTUALITATELa vremuri noi, marketing nou. Brand-ul american Uncle Ben’s își schimbă numele...

La vremuri noi, marketing nou. Brand-ul american Uncle Ben’s își schimbă numele și renunță la bărbatul de culoare de pe ambalaj

Brand-ul american Uncle Ben’s își va schimba numele în Ben’s Original și va renunța imaginea bărbatului de culoare cu guler alb de pe ambalajele produselor.

Schimbarea vine în contextul în care proprietarul Uncle Ben’s, Mars Food, și-a luat angajamentul că va face o evaluare a brand-ului în urma protestelor globale împotriva rasismului, anunță Digi24, care citează BBC.

„Înțelegem inegalitățile asociate cu numele și chipul brand-ului precedent, și așa cum am anunțat în iunie, ne-am angajat să schimbăm lucrurile”, au declarat reprezentanții companiei.

Noul ambalaj va ajunge în magazine începând cu anul 2021.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...