ȘTIRILa trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din...

La trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din UE, Olanda a fost ELIMINATĂ de la Euro, chiar la Budapesta

Echipa națională a Țărilor de Jos a fost eliminată de la Campionatul European de Fotbal Euro 2020, după ce a pierdut în optimile de finală în fața reprezentativei Cehiei, scor 2-0.

Partida s-a disputat pe stadionul Ferenc Pușkaș din Budapesta, Ungaria.  Detaliile sunt semnificative, în contextul declarațiilor vitriolice ale premierului Țărilor de Jos, Mark Rutte, după adoptarea de către Ungaria a unei legi de protecție a copiilor de promovarea homosexualității și transgenderismului.

Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în Uniunea Europeană, pentru că nu are valorile acestei organizații.

Mai mult decât atât, căpitanul reprezentativei Olandei, Georginio Wijnaldum a purtat o banderolă în culorile LGBT, pentru a-și arăta solidaritatea cu această minoritate din Ungaria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. Dumnezeu nu doarme.Bravo,Cehia,ai dat o lectie de demnitate Estului crestin european prea ocupat sa astepte maruntisurie avortonului UE.

    • Ar merita cu prisosinta.Oricum olandezii sunt deja sclavi ,care prafurilor,care felinarelor rosii,care LGBT-ului.Pacat de civilizatia lor .Fiecare pasare pe limba ei piere.

  2. Rutte e o caricatură de om – olandezii ar face mai bine să oprească invazia musulmană in Olanda, că in câțiva ani o să le ardă musulmanii steagurile LGBT pe acolo …

    In al doilea rând când UE a fost grav avariată de Brexit, ultimul lucru e să ameninți că dai tu afară o țară. Olandezii ăștia incă au aroganțe, ei nu ințelleg că statele din Est sunt egale cu cele din Vest, fiecare fiind stat suveran si votul in UE cere unanimitate . Așa că Olanda poate face gargară cât vrea, Ungaria crește frumos economic și demografic in timp ce Olanda ia apă și la propriu si la figurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate