ȘTIRILa trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din...

La trei zile după ce premierul Rutte a cerut scoaterea Ungariei din UE, Olanda a fost ELIMINATĂ de la Euro, chiar la Budapesta

Echipa națională a Țărilor de Jos a fost eliminată de la Campionatul European de Fotbal Euro 2020, după ce a pierdut în optimile de finală în fața reprezentativei Cehiei, scor 2-0.

Partida s-a disputat pe stadionul Ferenc Pușkaș din Budapesta, Ungaria.  Detaliile sunt semnificative, în contextul declarațiilor vitriolice ale premierului Țărilor de Jos, Mark Rutte, după adoptarea de către Ungaria a unei legi de protecție a copiilor de promovarea homosexualității și transgenderismului.

Rutte a spus că Ungaria nu are ce căuta în Uniunea Europeană, pentru că nu are valorile acestei organizații.

Mai mult decât atât, căpitanul reprezentativei Olandei, Georginio Wijnaldum a purtat o banderolă în culorile LGBT, pentru a-și arăta solidaritatea cu această minoritate din Ungaria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

  1. Rutte e o caricatură de om – olandezii ar face mai bine să oprească invazia musulmană in Olanda, că in câțiva ani o să le ardă musulmanii steagurile LGBT pe acolo …

    In al doilea rând când UE a fost grav avariată de Brexit, ultimul lucru e să ameninți că dai tu afară o țară. Olandezii ăștia incă au aroganțe, ei nu ințelleg că statele din Est sunt egale cu cele din Vest, fiecare fiind stat suveran si votul in UE cere unanimitate . Așa că Olanda poate face gargară cât vrea, Ungaria crește frumos economic și demografic in timp ce Olanda ia apă și la propriu si la figurat.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...