ACTUALITATEStatuia de ceară a lui Koveși a fost pusă lângă cea a...

Statuia de ceară a lui Koveși a fost pusă lângă cea a lui Putin la Muzeul de la Varna

Statuia Laurei Codruța Koveși, șefa Parchetului European, poate fi văzută în Muzeul figurilor de ceară din Varna, scrie Q Magazine, citându-l pe fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu.

Statuia, în mărime naturală, este plasată alături de președintele Rusiei, Vladimir Putin. Nu este singura româncă prezentă în Muzeul figurilor de ceară din Varna. Aici îi puteți găsi și pe Nicolae Ceaușescu, Regele Mihai sau pe Inna.

Fotografia statuii de ceară a Laurei Codruța Kovesi a fost făcută publică de Daniel Funeriu, fost ministru al Educației.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT