ACTUALITATEKlaus Schwab, fondatorul Forumului Economic de la Davos, spune că nimeni nu...

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic de la Davos, spune că nimeni nu va fi în siguranță, până ce toți se vor vaccina. Anterior, scrisese că actuala pandemie e una dintre cele mai blânde din istorie

Fondatorul și directorul executiv al Forumului Economic de la Davos, Klaus Schwab, a declarat că „nimeni nu va fi în siguranță”, până ce toată lumea nu se va vaccina anti-covid, scrie Lifesitenews.

Schwab, care deține doctorate în economie și inginerie, a făcut declarația ca parte a unei discuții comune despre „stakeholder capitalism”, ca parte a reuniunii recente a Agendei Davos a Forumului Economic Mondial. Vorbind cu John Defterios editorul emisiunii Business Emerging Markets de la CNN, Schwab a folosit o chestiune de cooperare între Guverne și Bussines ca mijloc de a-și exprima punctul de vedere cu privire la lansarea vaccinurilor în întreaga lume.

„O lecție pe care o învățăm din această criză este noțiunea de interdependență mutuală. Deoarece, chiar și ca indivizi, a trebuit să avem grijă să nu infectăm pe cineva sau să nu ne lăsăm infectați. Și același lucru trebuie să aplicăm acum la nivel global. Până ce toată lumea se vaccinează, nimeni nu va fi în siguranță”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Schwab a salutat sosirea covid-19, spunând că întreruperea care a fost cauzată de pandemie a fost o „fereastră unică de oportunitate”, în care să se realizeze Marea Resetare. Trebuie să „construim un nou contract social … Trebuie să ne schimbăm mentalitatea” și „stilul de viață”, a remarcat el.

În cartea sa recentă, „COVID-19: The Great Reset”, Schwab a indicat vaccinările regulate ca fiind singurul mod prin care se poate ieși din ciclul vicios al restricțiilor de blocare. „Se pare că nici măcar o aparență a revenirii la„ business as usual ”pentru majoritatea companiilor de servicii este de neconceput, atâta timp cât COVID-19 rămâne o amenințare pentru sănătatea noastră. La rândul său, acest lucru sugerează că o revenire completă la „normal” nu poate fi avută în vedere înainte ca un vaccin să fie disponibil. ”

El a menționat „provocarea politică” de a „vaccina suficient de mulți oameni la nivel mondial”, întrucât „colectiv, suntem la fel de puternici ca cea mai slabă verigă”. Schwab a salutat „rata de conformitate suficient de ridicată”, în timp ce în același timp denunță creșterea anti-vacciniștilor, care reprezentă o amenințare la livrarea globală a vaccinului.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Va fi foarte greu să lupți împotriva COVID-19 fără un tratament eficient sau un vaccin”, a afirmat el, „și, până atunci, cel mai eficient mod de a reduce sau opri transmiterea virusului este prin testarea pe scară largă urmată de izolarea cazuri, urmărirea contactelor și carantina contactelor expuse persoanelor infectate. ”

Pledoaria lui Schwab pentru ca populația globală să fie vaccinată, pentru a aduce aparent siguranța față de covid-19 vine în opoziție directă cu propriile sale cuvinte din cartea sa.

El a scris că „criza corona este (până acum) una dintre cele mai puțin mortale pandemii pe care le-a trăit lumea în ultimii 2000 de ani. După toate probabilitățile, cu excepția cazului în care pandemia evoluează într-un mod neprevăzut, consecințele COVID-19 în ceea ce privește sănătatea și mortalitatea vor fi ușoare în comparație cu pandemiile anterioare”

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate