ACTUALITATEKlaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a...

Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru a discuta situația din Afganistan

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe 25 august, a anunțat marți Administrația Prezidențială. În cadrul ședinței se va discuta situația tensionată din Afganistan, informează Agerpres.

Șeful statului a dispus trimiterea avioanelor aparținând Forțelor Aeriene Române pentru evacuarea a 35 de cetățeni români, aflați în acest moment, în Afganistan.

Știre în curs de actualizare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe 25 august pentru a anunta ca returneaza statului banii luati ilegal?

  2. Mai si crede cineva ce zice plavanul…….Recunoaste mai sasalaule ca ai de transmis noi ordine primite de la centrul global……Timpul trece si iti vine si tie randul la dat socoteala!! Abia astept!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate