joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEJurnalistul Traian Ungureanu (TRU) scrie despre „dezmățul propagandistic” pus la cale pentru...

Jurnalistul Traian Ungureanu (TRU) scrie despre „dezmățul propagandistic” pus la cale pentru detronarea bărbaților din poziția dominantă din fotbal

Recentul Campionat Mondial de Fotbal Feminin a fost impus fiecărui canal media, politician și organizații, ca obligație de serviciu nerefuzabilă, scrie jurnalistul Traian Ungureanu (TRU).

„Cu precădere în lumea anglo-saxonă, cultul fotbalului feminin a fost inclus în artileria sacră a progresului”, notează TRU într-un editorial din GSP.

Jurnalistul scrie că fotbalul feminin beneficiază de un „aparat de promovare sufocant poate fabrica și impune popularitatea unui idol sau a unui “trend”, repetând la nesfârșit că noul bate vechiul și că un lucru e bun pentru că, deodată, e bun”.

„Operația Fotbalul Feminin vine din deformarea care ne-a învățat să leșinăm de admirație în fața universului fake și virtual: doctorate și calificări profesionale nule, Universități definite ca orice clădire cu multe săli pe care nu scrie Garaj, specialiști în propria măreție, muzică și film jenante.

Un tezaur de plastic pentru o lume educată să trăiască în afara criteriului de valoare.

Rămâne o întrebare: la ce bun?

Răspunsul presupune încă o întrebare: de ce oare jucătoarele de tenis, atletele, canotoarele, voleibalistele n-au avut nicicând parte de un asemenea motor furios de propagare? Toate și-au câștigat locul în istoria sportului pe merit, fără spate asigurat. Prin valoare demonstrată.

Răspunsul: fotbalul e cel mai iubit joc al lumii și stă dintotdeauna pe un primat masculin. Și atunci, trebuie cucerit”, a scris jurnalistul.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. am văzut niște partide de fotbal feminin… parcă erau date cu incetinitorul la viteză 0,5 :))))))))
  plictiseală mare ,eventual dați pe viteză 2. chiar și așa parcă se parg alea pe acolo, te temi să nu se spargă in bucăți femeia care dă in minge :)))

 2. ” folbalul ” e un fenomen FAKE,
  primatzii au fost deja cuceriti:
  -e o imbarbatare in genu
  “nu se mai scoala
  da’ uite ce frumos atarna!”

 3. Traian Ungureanu, un intelectual cu adevărat liber

  nu oportunist de sistem – sau neo-securist ca și Caconschi, Cacahagi, Cacaleologu și Căcănescu impreună cu toate javrele trădătoare care aplaudă sistemul dar isi zic de driapta și conservatori (deși nu conservă nimic ci schimbă tot ce li se cere)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate