luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEJurnalistul Patrick Andre de Hillerin spune că traficul de droguri din România...

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin spune că traficul de droguri din România este patronat de structurile de forță ale statului român: Vă pasă?

Traficul de droguri se bucură în România „de cea mai înaltă protecție” în interiorul statului român, scrie jurnalistul Patrick Andre de Hillerin (PAH), într-un editorial din Cațavencii.

În contextul tragediilor petrecute pe fondul consumului de droguri, PAH explică faptul că aceia care ar trebui să lupte contra traficului de droguri sunt „marii traficanți”.

PAH spune că numărul tinerilor decedați din cauza drogurilor în ultimii patru ani a depășit „de câteva ori” numărul deceselor de la Colectiv. Atunci au murit 64 de persoane.

„Traficul și comercializarea drogurilor se bucură, în România, de cea mai înaltă protecție, iar marii traficanți nu sunt deranjați de către nimeni pentru că ei sunt, în același timp, cei care ar trebui să împiedice traficul de droguri. Cum ar fi să se aresteze singuri sau să se dea pe mâna Poliției, prin notele informative pe care le pun zilnic la dispoziția păpușilor pe care le-au plantat în cele mai înalte funcții politice?

Între timp, numărul deceselor cauzate de droguri în România este într-o alarmantă creștere. Copiii, în principal, mor fie în urma consumului direct, fie striviți pe șosele și trotuare de mașinile unor consumatori atât de drogați încât habar n-au pe ce lume se află.

Emoția ține câteva ore, cădem toți de acord că e ceva complet greșit să se consume droguri, după care ne întoarcem la ale noastre: diverși consumatori prăjiți deja, dar cu niscaiva influență în spațiul public grohăie că trebuie legalizat consumul, DJ-i celebri sau aproape celebri se urcă pe scenă cu joint-ul în gură și mixează așa ore întregi (s-a întâmplat deunăzi la Tulcea, de Zilele Orașului), iar nimănui nu-i pasă.

În România au murit, în ultimii patru ani, de câteva ori mai mulți tineri din cauza drogurilor decât victimele accidentului din Colectiv. Vor fi din ce în ce mai mulți, de la an la an, de la lună la lună.

În România, războiul împotriva drogurilor nici măcar nu a început că a și fost pierdut, prin capitulare și colaboraționism. Generalii serviciilor secrete ale României sunt, în acest război al drogurilor, exact ceea ce erau mareșalii Pétain și Antonescu în războiul împotriva naziștilor.

Traficanții sunt protejați, nederanjați nici măcar cu o floare sinsemilla, în timp ce puținii care îndrăznesc să vorbească despre asta sunt hărțuiți și târâți prin tribunale. În același timp, drogurile încep să umple cimitirele.

Vă pasă? Nu.

Vă mor copiii? Da”, a scris PAH în Cațavencii.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Se prea poate să aibă dreptate. Dar nu mă miră nimic, putregaiul e până în măduva oaselor! Se vede oriunde arunci privirea. România e un stat mort în descompunere, nu eșuat. Nouă ni se pare că trăiește, mass-media puterii ne spune zilnic că țara evoluează pozitiv continuu. Ar fi fost bine să fie doar un stat eșuat. Ar fi putut fi salvat. Morții în schimb nu mai pot fi salvați . Până la urmă cine a ucis România? In primul rând justiția din punctul meu de vedere. Fără justiție reală hoții și corupții au prosperat și s-au declarat zei peste acest pământ și acest popor. Putem face ceva? Nu. Justiția într-o țară este ca sistemul imunitar într-un corp. Boala și în final moartea devine inevitabilă. In al 2lea rând mass media care a umplut paginile ziarelor cu “dive” care și-au umflat sânii și nu ne-au dat niciun reportaj real până unde a ajuns nedreptatea. Mass media care a cenzurat adevărul să nu cumva să rămână fără porția de bani. Fără adevăr nu poate fi făcută justiție… Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă Românie! In final alții vor veni și te vor îngropa in manualele istoriei! Iar noi, acest popor vom fi risipiți!

  2. 🙂

    D-l jurnalist cu nume interesant știe ce zice Stânga americană pe subiect ? Credeți că tot pe ai noștri îi „indică” drept patroni ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate