ACTUALITATE Jurnalistul Marius Tucă, verdict fără echivoc: Mulți dintre colegii mei semnează de...

Jurnalistul Marius Tucă, verdict fără echivoc: Mulți dintre colegii mei semnează de ani buni un ștat fictiv sau adevărat care-i face niște slujbași în solda securității. Nu fac altceva decât să execute niște ordine

Jurnalistul Marius Tucă a părut să confirme, în cadrul show-ului pe care îl găzduiește la AlephNews, ceea ce mulți suspectează și anume că o mare parte dintre colegii săi de breaslă sunt de fapt, agenți ai serviciilor de informații.

De remarcat este că afirmațiile lui Tucă au fost făcute în contextul analizei pe care a făcut-o împreună cu părintele Constantin Necula față de reacția din mass-media la declarațiile Patriarhului Daniel de Sfântul Dimitrie.

„Discursul a fost unul extrem de curajos. Mulți dintre colegii mei semnează de ani buni un ștat fictiv sau adevărat care-i face niște slujbași în solda securității statului român. Nu fac altceva decât să execute niște ordine. Cei mai mulți și-au vândut de mult sufletul”, a spus Marius Tucă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate