ACTUALITATEJurnalistul Marius Tucă, verdict fără echivoc: Mulți dintre colegii mei semnează de...

Jurnalistul Marius Tucă, verdict fără echivoc: Mulți dintre colegii mei semnează de ani buni un ștat fictiv sau adevărat care-i face niște slujbași în solda securității. Nu fac altceva decât să execute niște ordine

Jurnalistul Marius Tucă a părut să confirme, în cadrul show-ului pe care îl găzduiește la AlephNews, ceea ce mulți suspectează și anume că o mare parte dintre colegii săi de breaslă sunt de fapt, agenți ai serviciilor de informații.

De remarcat este că afirmațiile lui Tucă au fost făcute în contextul analizei pe care a făcut-o împreună cu părintele Constantin Necula față de reacția din mass-media la declarațiile Patriarhului Daniel de Sfântul Dimitrie.

„Discursul a fost unul extrem de curajos. Mulți dintre colegii mei semnează de ani buni un ștat fictiv sau adevărat care-i face niște slujbași în solda securității statului român. Nu fac altceva decât să execute niște ordine. Cei mai mulți și-au vândut de mult sufletul”, a spus Marius Tucă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...