ACTUALITATEJurnalistul Marius Albin Marinescu, autorul unor dezvăluiri importante despre Klaus Iohannis, a...

Jurnalistul Marius Albin Marinescu, autorul unor dezvăluiri importante despre Klaus Iohannis, a murit

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, redactorul șef al siteului „justițiarul.ro” din Sibiu, a murit acum câteva ore la domiciliul său din Sibiu, în urma unei lungi suferințe, informează inpolitics.

Marius Albin Marinescu a fost coșmarul președintelui Iohannis, încă de când acesta era primarul Sibiului, fiind cel care a dezvăluit primul scandalul retrocedărilor patronate de actualul lider de la Cotroceni. Tot el a fost cel care a aflat despre acuzațiile privind Forumul Democratic al Germanilor din România.

Siteul „justițiarul.ro” a fost primul interzis de către Grupul de Comunicare Strategică condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidând-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndârjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plângeri penale împotriva acestuia.

Revista „Justițiarul” a fost înființată în anul 2.000, a apărut în online din 2006.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...