ACTUALITATEJurnalistul Marius Albin Marinescu, autorul unor dezvăluiri importante despre Klaus Iohannis, a...

Jurnalistul Marius Albin Marinescu, autorul unor dezvăluiri importante despre Klaus Iohannis, a murit

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu, redactorul șef al siteului „justițiarul.ro” din Sibiu, a murit acum câteva ore la domiciliul său din Sibiu, în urma unei lungi suferințe, informează inpolitics.

Marius Albin Marinescu a fost coșmarul președintelui Iohannis, încă de când acesta era primarul Sibiului, fiind cel care a dezvăluit primul scandalul retrocedărilor patronate de actualul lider de la Cotroceni. Tot el a fost cel care a aflat despre acuzațiile privind Forumul Democratic al Germanilor din România.

Siteul „justițiarul.ro” a fost primul interzis de către Grupul de Comunicare Strategică condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidând-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndârjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plângeri penale împotriva acestuia.

Revista „Justițiarul” a fost înființată în anul 2.000, a apărut în online din 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite