ACTUALITATE Jurnalistul Liviu Mihaiu, despre cei ce batjocoresc creștinii care merg în pelerinaje:...

Jurnalistul Liviu Mihaiu, despre cei ce batjocoresc creștinii care merg în pelerinaje: M-am luat eu de maimuța din care vă trageți?

Jurnalistul Liviu Mihaiu a criticat, joi, pe cei care an de an miștocăresc pelerinajele și pe creștinii care participă la ele, remarcând toleranța zero față de „spălații pe creier” de religie a intelectualilor spălați pe creier de Băsescu, Iliescu sau Iohannis.

„Există periodic o indignare superioară și neapărat democratică la cei are cred că a avea o țară ca afară înseamnă neapărat să spurci ateist pe credincioșii care vin în pelerinaj.

În fiecare an, știrile tv de Sfânta Parascheva de dau copy paste și se schimbă doar anul pe ecran.

La fel și cu „proștii” și  „idioții” medievali care se târăsc ca să pupe moaște, pentru că, nu-i așa, religia ne spală creierele, în loc să ne spele pe mâini și pe dinți.

Acum pandemia le oferă ateilor un motiv în plus. Chiar dacă pe acest tărâm european atingerea moaștelor vindecă miraculos și la Lyon și la Compostelle și uneori funcționează, fie și prin Placebo.

Sunt oameni buni și răi printre ei, ca și voi. Da, suntem un popor de țărani credincioși. Așa am învățat la școală. Lumea bună are toleranță 0 la „spălații pe creier de religie”. Nu știu de ce ar fi acești oameni mai răi decât intelectualii spălați pe creier de Băsescu sau de Iliescu sau de Năstase sau de Iohannis. Și care s-au târât tot în genunchi pentru niște bănuți sau funcții.

Avea Țuțea dreptate, dacă mă gândesc la Elisabeta Rizea când spunea că o babă credincioasă face mai mult decât un întreg guvern.

Și în altă dezordine de idei: m-am luat eu de maimuța din care vă trageți?”, a spus Liviu Mihaiu, pentru postul AlephNews.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite