miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Liviu Alexa afirmă că Laura Codruța Koveși va deschide lista comună...

Jurnalistul Liviu Alexa afirmă că Laura Codruța Koveși va deschide lista comună a coaliției PSD-PNL la europarlamentare

Laura Codruța Koveși va deschide lista comună a coaliției PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare susține jurnalistul Liviu Alexa pe site-ul său Substack.

Conform sursei citate, Koveși va părăsi funcția de Procuror șef al Parchetului European și va fi nominalizată de liderii coaliției PSD-PNL pentru a deschide lista comună pentru alegerile europarlamentare.

„La Bruxelles, au început discret acum două luni selecții foarte finuțe de candidați pentru ocuparea viitorului loc la cârma Parchetului European. Pe lista scurtă, Luxemburg se pare că va câștiga postul de procuror-șef, asta pentru că Laura Codruta Koveși se pregătește să vacanțeze postul.

Da, ea e ALEASA. O să ziceți că știați, că nu e noutate, ba este SURPRIZA secolului, căci dezvăluirea mea este asta: ea nu va candida din partea USR, ci va candida impusă de Bruxelles și va fi susținută de PNL și PSD!

Frecați-vă bine la ochi și mai citiți o dată: EA, LWC, este femeia care va deschide lista la europarlamentare a coaliției PSD-PNL!

Lucrurile s-au tranșat la ultima vizită din 7 februarie de la Strasbourg, atunci când lui Iohannis i s-a spus de către licurici că, având în vedere că nu e în stare să găsească o variantă viabilă la ascensiunea lui Simion, au găsit-o ei”, scrie jurnalistul Liviu Alexa.

Mai mult, europarlamentarele vor fi doar trambulina pentru Koveși, care va fi apoi candidată la Președinție, fiind considerată de către „licurici” drept singura care-l poate bate pe George Simion în turul II.

Alexa mai afirmă că Ursula von der Leyen a cerut ca România să facă „totul” pentru ca să oprească ascensiunea suveraniștilor, pe care ea îi numește „extremiști”.

„Licuricii Europei, implicit cu acordul Licuriciului cel mare, i-au garantat lui Iohannis IMUNITATEA post-președinție și, dacă planul va merge cum trebuie, un posibil post de Comisar European pentru Apărare.

Ursula von der Leyen, bossulica Europei, a fost foarte fermă în respectarea unui calendar strict de impunere a Laurei Codruta Koveși pe agenda electorală românească, asta deoarece și ea a primit informații că este singura persoană ce l-ar mai putea prinde și bate pe George Simion în turul 2 pentru Cotroceni.

În discuția cu Iohannis, von der Leyen a menționat că trebuie făcut “totul” ca “extremismul” să nu înghită conducerea unei țări importantă ca România, după ce asta s-a întâmplat în mai multe țări membre ale UE.

(Totul, chiar și arestarea lui Simion, după europarlamentare? – n.m.)

Deocamdată, lucrurile au început aseară să se miște pe canalele TV aservite licuricilor, cu impunerea punctajului de manipulare și cu impunerea termenului de “coaliție anti-extremism” ”, a mai precizat Alexa.

De altfel, Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat că vrea ca lista comună pentru europarlamentare să fie deschisă de o femeie „independentă de cele două partide”.

De cealaltă parte, Laura Codruța Koveși a declarat, de mai multe ori, că nu vrea să candideze la Președinția României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. jenant de tot

    peneliștii care au urlat că pesede este ciuma au ajuns in pat cu ciuma.

    la fel telectualii așa zis conservatori Caconschi și Cacahagi, mari antipesediști au ajuns acum slugile penibile ale peneleului care și-o trage cu pesedeul….

    zero principii, doar frica sistemului că românii iși iau țara inapoi și ambasadorii, Washington-ul și Bruxelles-ul nu vor mai decide ei in locul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE