marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEJurnalistul Cornel Nistorescu spune că scandalul Dan Diaconescu este folosit pentru a...

Jurnalistul Cornel Nistorescu spune că scandalul Dan Diaconescu este folosit pentru a acoperi reintroducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție

Jurnalistul Cornel Nistorescu scrie că „explozia” cazului Dan Diaconescu este menită să acopere reintroducerea SRI în procesele de corupție, prin Parlament.

Directorul Cotidianului notează că acest scandal trivial acoperă și cazul afacerii cu duty-free din Otopeni, „făcută cam cu aceiași băieți, legați între ei nu cu chiloți și sutiene, ci cu legitimații și contracte”.

„„Violul” lui Dan Diaconescu și tentativa lui de a achiziționa o virgină, dincolo de cretinismul ambiției și de împrejurarea absolut penală, este și una dintre cele mai tari știri politice ale acestor zile. Acoperă cu fum și circ toată mișcarea pregătită la Camera Deputaților pentru reintroducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție.

Toată suflarea din PNL și PSD cu toți acoperiții îmbrăcați în pieile de oaie văcsuite democratic, toți au fost de acord și au pus umărul. Să știe statul român paralel sau dictatorial sau securistic (sau cum vreți să-i ziceți!) ce fel de afaceri fac politicienii noștri și să-i poată păpușa ca pe niște turme de proști. Și, în același timp, să nu ridice nici unul nasul la ce afaceri fac generalii, oamenii din serviciile secrete și cei care îi dirijează. Clar? Introducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție este egală cu reîntoarcerea tehnicilor DNA din perioada Kovesi și acoperirea legală pentru măturarea oricărui cetățean incomod. E drept, pericolul acesta al înregistrărilor bagă un pic de frică în amatorii de mari afaceri, dar tot nu-i vindecă. Se vor muta cu negocierile la pielea goală în lanul de porumb și tot vor încerca să mai dea cîte o lovitură.

Așadar, bomba cu reținerea lui Dan Diaconescu nu-i decît ceață declanșată. Nu mă îndoiesc de veridicitatea ei. Este pe potriva personajului. Spun că este declanșată pentru că stătea în așteptare și a fost produsă la o comandă simplă.

-Parcă aveați voi un filmuleț cu Dan Diaconescu la fetițe? Nu-i dați drumul?

Pe unii îi îndurerează soarta personajului, pe alții îi șochează. Pe mine, mă face să rîd nervos. România veselă și tristă, mare iubitoare de OTV Garsonieră, trăiește din plin reținerea insului, ca pe o răsturnare de guvern african.

Ce mai contează că pentru combaterea corupției ne înregistrează și în baie, și în pat, și pe bideu? L-au ginit pe circarul de Dan Diaconescu OTV cu minore și în căutare de virgine? Gata! Necazurile lui Putin sunt doar o migrenă față de arestarea acestui fante atît de drag mahalalei românești. Marele salvator al OLTCHIM (!?), cel care venea cu sacoșa de cash să ne arate că are bani (complex de copil amărăștean), poate veni acum cu cobilița încărcată de chiloți și sutiene spînzurate să ne arate ce brav bărbat pierde țara noastră. Geaba! OTV Garsonieră s-a desființat. Geaba Dan Diaconescu a făcut pîrnaie pentru un 0,1-0,5 din fapte și aiureli.Țara noastră tot îl plînge.

Chiar și cu Dan Diaconescu prins la pielea goală în mijlocul pieței, tot nu se poate ascunde modificarea legală care ar trebui să ducă la reintroducerea înregistrărilor SRI în procesele de corupție. Și nici nu se dă prin ou și prin făină afacerea cu duty free-ul de la Otopeni, făcută cam cu aceiași băieți, legați între ei nu cu chiloți și sutiene, ci cu legitimații și contracte. În scandalul mitei de la aeroportul Otopeni, oricît orăcăie Rareș Bogdan că nu știe nimic, sunt implicați cam aceiași indivizi”, a scris Cornel Nistorescu.

Dan Diaconescu, fostul patron de la OTV, a fost reținut și apoi eliberat în control judiciar la domiciliu.

El este acuzat că în 2021 ar fi „raporturi sexuale şi acte sexuale orale, în mod consimţit şi repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021.

Faptele ar fi fost comise pe raza localităţilor Olimp, Constanţa şi Bucureşti, iar probele au relevat că inculpatul cunoştea vârsta persoanelor vătămate”.

Dan Diaconescu a negat vehement acuzațiile.

Cert este că unele media deja folosesc scandalul pentru a-l asocia cu AUR, după ce Dan Diaconescu a fost prezent și implicat în nunta lui George Simion.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Fără implicarea SRI nu ar fi fost in pușcărie Udrea, fratele lui Băsescu, Dan Diaconescu, judecătorul Mustață, Alina Bica și alte sute de mari hoți. Nici Ghiță nu ar fi fost obligat să fugă in brațele FSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate