marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Adrian Panaite: Am o temere să nu fim trași noi în...

Jurnalistul Adrian Panaite: Am o temere să nu fim trași noi în conflict militar cu Rusia, să nu devenim teatru de război | VIDEO

Jurnalistul Adrian Panaite (Profit.ro) a spus în cadrul unei mini dezbateri televizate că se teme ca România să nu fie atrasă în conflictul militar dintre Rusia și Ucraina.

Din punctul său de vedere, Panaite afirmă că vede în mass-media o propagandă care urmărește să stârnească interesul românilor de a participa la război.

„Eu cred că miza nu este Ucraina. Rusia nu folosește tehnica militară de ultimă generație etalată în Siria și parcă mi se pare că vrea să prelungească conflictul și din când în când amenință în jur ca să-i aducă pe americani…

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ei vor, probabil, să-i aducă pe americani la o conferință internațională unde să ia act de schimbarea geopolitică.

Dacă ar fi să internaționalizeze conflictul, e clar că Europa nu vrea, am o temere să nu fim trași noi, să nu devenim teatru (de război). Fie cu o rachetă rătăcită a rușilor sau o provocare americană…Nu-mi place nici propaganda de pe televiziuni, care pare că se face ca să ne atragă acolo.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Moralul românilor este foarte jos după acești doi ani de bruftuluială din partea statului și acum să vină statul să zică: da, te-am ținut în casă, ți-am zici să sacrifici orice libertăți de frica unei gripe cu o rată de mortalitate de 0,2% și acum să vină un conflict în care să moară 10% din partea bărbătească nu e congruent.

De-aceea trebuie să fim prudenți”, a spus Adrian Panaite la televiziunea Profit News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Din păcate aflăm din
    presă că politrucii noștri au acceptat stationarea unor avioane ucrainiene pe aeroporturile românești. Ce tip de avioane sunt acestea, nu se știe sigur. Ei spun ca sunt civile, dar Nu sunt clipuri, nici poze cu ele… De ce?Asta in contextul in care tot ei au declarat că România nu se va implica militar in conflictul din Ucraina, iar voința poporului este pentru NEUTRALITATE.
    Așadar , dacă România este atacată, se știu deja vinovații … Cam tot aceeaia care au fost cioclii “pandemiei”… De nu i-ar mai răbda pământul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE