OPINIIJurnaliști eșuați : îi declar nuli!

Jurnaliști eșuați : îi declar nuli!

Radu Paraschivescu, CTP,  Florin Negruțiu, Claudiu Pândaru, Cătălin Tolontan, Cristian Pantazi,  Ioana Ene Dogioiu,  Grigore Cartianu,  Moise Guran,  Dan Tăpălagă Lucian Mîndruță.

Priviți-i drept în ochi. O să-i găsiți prin diferite colțuri ale internetului. Și dacă sunteți curioși să citiți ce scriu, veți descoperi hohote de plâns pentru „România eșuată”, deplângeri pentru țărișoara ajunsă în străfundurile abisului și mai ales critici pentru regimul președintelui Iohannis.

Ceea ce nu veți vedea este o autocritică în care să-și exprime regretul pentru contribuția enormă pe care o au la actuala stare de fapt.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă totul e bucăți, e pentru că ei au distrus orice urmă de pluralism politic în România, demonizând tot ce nu era Iohannis, PNL sau USR.

Ei sunt cei care au distrus ordinea de drept a țării, stabilită prin alegeri libere, creând o atmosferă irespirabilă, de „apocalipsă”, etichetând și înjurând ca la ușa cortului pe toți cei care i-au pus la îndoială.

Ei au manipulat lumea să creadă că doar PNL, USR și Iohannis sunt „europeni”, iar restul sunt fie „naționaliști de grotă”, fie „ciuma roșie”, „fasciști”, „rusofili”, etc.

Ei au cauționat fuga de dezbatere a lui Iohannis, deși tocmai ei sunt ăia care clamează toleranța și dialogul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteuluiR3media.

Ei au făcut din dublul-standard o lege: la ei, înjurătura este legitimă, dar un răspuns pe măsură din partea cealaltă este „extremism”, „fascism”, „violență intolerabilă!”.

Schimbarea legilor și votarea lor peste noapte este perfectă, dacă o fac cei susținuți de ăștia, dar dacă o face altcineva este „atac la democrație!”.

Dacă lobby-ul LGBT face presiuni pentru legiferarea căsătoriilor homo e ok, sunt drepturile omului. Dacă te aperi, ești „agresiv” și neapărat omul rușilor!

După ce au creat toate condițiile pentru dictatura în care trăim și-au dat seama că Iohannis nu e bun. E obsedat de putere? Serios? Poate ar fi trebuit să vă gândiți la asta ÎNAINTE de a distruge orice urmă de opoziție.

Dar credeți că simt vinovați pentru haosul de-acum? Nici pomeneală. Credeți că simt vreo urmă de jenă pentru morții din spitale, pentru colapsul sistemului sanitar?

Nu. Au găsit repede vinovatul: nevaccinații. Firava opoziție din Parlament. Presa independentă care nu primește advertoriale de corporații și firme de armament. Jurnaliștii care nu au „discuții amicale cu agenți SRI”.

Mîndruță, Pantazi, Tăpălagă, etc dar nu numai, joacă rolul lui Brateș din 1989, iar „teroriștii” suntem noi. Oricine are o opinie contrară. Mânia poporului trebuie îndreptată împotriva „dușmanului”, ca și cum noi am fi condus țara, noi am fi fost responsabili de sectorul sanitar, noi am decis să nu cumpărăm niciun tratament pentru bolnavi și noi am închis spitalele.

Acești oameni, obsedați de putere, ar prefera să moară 5000 de oameni pe zi, nu 500, doar să rămână ei și clica lor la butoane.

Uitați-vă la rânjetele lui Mîndruță, Tăpălagă, Pantazi, Cartianu și restul. Deviza lor: să moară România, dar s-o conducem noi!

România nu este eșuată! Eșuat este regimul pe ei l-au instalat și pe care fac tot posibilul să-l păstreze. Eșuați sunt ei: CTP, Tolontan, Mîndruță, Tăpălagă & co!

Cine-i mai ascultă, își merită soarta!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Minciuna a atins cote alarmante în presa românească! „Ziariștii” de azi: inculți, agramați, aroganți, mincinoși, agresivi, corupți, ipocriți. Așa sunt „marea” majoritate, ca să mă exprim pre limba lor. Sunt și excepții, dar puține, rare, care nu se văd de marea masă de mincinoși.

  2. Ei…domnilor, dar ei, mai nou, desfasoara si o scoala de jurnalism…(asta daca nu sunteti la curent)

    Stiti cum e: 0 inmultit cu orice…tot 0 da.
    Vor sa sporeasca nulitatea jurnalistica, sa faca o Scanteie generalizata.

    Si cand te gandesti ca pentru unii sunt adevarate role-models…

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...