ACTUALITATEJurnalist american: Companii majore din SUA, precum Oracle, General Electric sau Verizon...

Jurnalist american: Companii majore din SUA, precum Oracle, General Electric sau Verizon au RENUNȚAT la obligativitatea vaccinării pentru angajați

Compania Oracle și-a anunțat angajații că nu mai este obligatorie vaccinarea, anunță jurnalistul american Alex Berenson pe blogul său.

Berenson a intrat în posesia unei comunicări interne a companiei americane, prin care angajații sunt informați că nu mai este obligatoriu să prezinte certificatul de vaccinare.

Decizia Oracle, unul dintre cei mai mari angajatori din SUA, cu peste 132.000 de angajați și unul dintre liderii mondial în IT, vine după ce mai multe instanțe au respins ordinul executiv al lui Joe Biden prin care acesta obliga firmele private cu peste 100 de angajați să-și vaccineze sau să testeze personalul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, ordinul a fost respins categoric prin vot și de Senatul American. Același Berenson, fost jurnalist la New York Times și autor a 13 cărți, a scris că decizia Oracle a fost copiată rapid și de alte corporații majore: General Electric, Verizon sau Health Corporation of America (HCA).

Deciziile vin după ce un alt gigant IT, compania INTEL, a refuzat să-și vaccineze angajații.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate