ACTUALITATEJudecătorii de la Tulcea au pus în libertate un pedofil care a...

Judecătorii de la Tulcea au pus în libertate un pedofil care a recunoscut că a abuzat de o fetiță de 12 ani

Judecătorii din Tulcea au condamnat un pedofil care a abuzat de o fetiță de 12 ani la trei ani de închisoare cu suspendare, deși făptașul și-a recunoscut fapta, informează Antena 3.

Este o sentință care merge spre limitele inferioare ale pedepselor. Doi ani și 10 luni pentru act sexual cu un minor și încă două luni doar pentru corupere sexuală.

În acest caz, este vorba despre un bărbat de 28 de ani din București, care a convins pe internet o minoră de 12 ani să se întâlnească cu el, a călătorit în orașul în care fata locuiește și a mers la un hotel cu aceasta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În primă fază părinții au descoperit faptul că aceasta conversează pe internet cu un adult l-au contactat pe acesta și l-au amenințat că fata este minoră, iar dacă nu se va opri vor merge la poliție.

Acest detalii nu l-a oprit pe bărbat, care a abordat-o pe fată în continuare și a ajuns chiar să întrețină relații sexuale cu aceasta. Trebuie subliniat faptul că la începutul anchetei, pedofilul a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, dar apoi a apelat la dreptul la tăcere.

În urma perchezițiilor efectuate în locuința sa, anchetatorii au descoperit mai multe materiale pornografice pe calculatorul acestuia. Este vorba despre materiale care privesc și alți copii minori, motiv pentru care a avut loc deja o disjungere a dosarului către DIICOT.

Deocamdată nu a apărut motivarea deciziei magistraților de la Judecătoria Tulcea. Sentința poate fi atacată cu recurs.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...