ACTUALITATEJohn McAfee, inventatorul celebrului antivirus, a fost găsit mort într-o celulă din...

John McAfee, inventatorul celebrului antivirus, a fost găsit mort într-o celulă din Spania. Acum un an vorbea despre existența „deep state”, iar în octombrie spunea că dacă va fi găsit sinucis, nu e vina lui | VIDEO

Creatorul de sisteme software antivirus John McAfee a fost găsit mort în închisoare, în Spania, la câteva ore după ce o instanţă judiciară tocmai aprobase extrădarea sa în Statele Unite, scrie Digi24. McAfee era acuzat de evaziune fiscală.

John McAfee, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort în celula sa, în Penitenciarul Brians 2, situat în localitatea spaniolă Sant Esteve Sesrovires, relatează cotidianul El Mundo, citat de Mediafax.

„O comisie judiciară se va deplasa la penitenciar pentru a afla circumstanţele decesului. Toate datele preliminare indică o sinucidere”, a anunțat Administraţia Penitenciarelor din Spania.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Interesant este că în iulie 2020, McAfee vorbea public, pe canalul său de Twitter, despre existența celebrului „deep state” (statul paralel), în Statele Unite.

Câteva luni mai târziu, în octombrie, era arestat pentru evaziune fiscală și alte fraude, după cum relata Hotnews.

La câteva zile după arestare, McAfee nota, tot pe Twitter, că dacă va fi găsit spânzurat în celulă, precum Jeffrey Epstein, nu va fi din cauza lui.

„Sunt mulțumit aici. Am prieteni. Mâncarea este bună. Totul este bine. Să știți că dacă mă voi spânzura, a la Epstein, nu va fi din vina mea”, puncta IT-istul.

McAfee era foarte activ pe rețelele de socializare, ultima postare fiind de pe 20 iunie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...