ACTUALITATEJoe Biden și Anthony Blinken îl numesc „criminal de război” pe Vladimir...

Joe Biden și Anthony Blinken îl numesc „criminal de război” pe Vladimir Putin

Secretarul de stat Antony Blinken a declarat joi că crede personal că au fost comise crime de război în Ucraina, la o zi după ce președintele Joe Biden l-a etichetat pe președintele rus Vladimir Putin drept „criminal de război”, informează ABC News.

„Ieri, președintele Biden a spus că, în opinia sa, în Ucraina au fost comise crime de război. Personal, sunt de acord”, a spus Blinken.

„Tintirea intenționată a civililor este o crimă de război. După toate distrugerile din ultimele săptămâni, îmi este greu să trag concluzia că rușii procedează altfel”. Înainte ca SUA să eticheteze oficial acțiunile lui Putin drept crime de război, Blinken a spus că experții Departamentului de Stat de la Oficiul pentru Justiție Penală Globală documentează și evaluează dovezile pentru o determinare oficială și vor împărtăși aceste constatări celor responsabili de responsabilitate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dar el a recunoscut rapoartele despre atacuri intenționate de la bombardarea unui teatru dramatic care găzduiește copii până la deschiderea focului asupra oamenilor care așteaptă la coadă pentru pâine. „Aceste incidente se alătură unei lungi liste de atacuri asupra locațiilor civile non-militare din Ucraina, inclusiv clădiri de apartamente, piețe publice și săptămâna trecută, o maternitate din Mariupol”, a spus el. „Mă îndoiesc că oricare dintre noi care a văzut acele imagini le va uita vreodată”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Va trebui să existe, într-un fel sau altul, responsabilitate pentru acest război de agresiune”, a spus el despre Putin. Dar el a avertizat că vor veni vremuri și mai întunecate – Rusia folosind arme chimice sau biologice și dând vina pe Ucraina, trimițând „mercenarii” săi să se alăture luptei și răpind sistematic oficiali ucraineni și înlocuindu-i cu marionete – pe care Blinken le-a numit „tactica terorii”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. ei cand se acuza unii pe altii, au dreptate, asa e, toti sunt criminali de rszboi. Noi romanii, fiecare pe persoana fizica, oare ce suntem cu zeci de milioana de avorturi dupa lovilutie? Noi vom vedea….

  2. Dar voi când ați ucis civili in Vietnam,Libia,Siria,Irak,Afganistan,Iugoslavia cum a fost?avem vreun vinovat american adus în fața Justiției?nu voi sunteți deasupra tuturor legilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate