joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEJarosław Kaczyński: Polonia nu va fi de acord cu un superstat european....

Jarosław Kaczyński: Polonia nu va fi de acord cu un superstat european. Vom da cu pumnul în masă, nu există preț pentru independență

Polonia nu va fi niciodată de acord cu crearea unui superstat european, a declarat șeful partidului de guvernământ Lege și Justiție (PiS), Jarosław Kaczyński, pentru săptămânalul conservator Sieci, conform Remix News.

Liderul conservator din Polonia a spus că un astfel de proiect UE există și „nu poate fi oprit decât de o coaliție de state care îl resping, dau pumnii în masă și spun că nu va exista nicio revocare a dreptului de veto sau modificări ale tratatelor UE.”

Potrivit acestuia, „nu există preț pentru independență”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, liderul PiS a vorbit și despre alegerea electorală cu care se confruntă polonezii la alegerile din acest an ca fiind între o țară „cu adevărat independentă, puternică din punct de vedere militar și în curs de dezvoltare economică” și „una care nu are suveranitate, este susceptibilă la experimente ideologice cu minorități și dominată de Germania”.

Kaczyński susține că guvernul conservator a reușit să întărească sistemul juridic și să folosească banii publici pentru a crește calitatea și standardul de viață pentru polonezi. Singurul motiv pentru care crede că rezultatul alegerilor este încă în dubiu este faptul că opoziția încă domină narațiunea media.

Liderul conservator se opune categoric încercărilor de a centraliza Europa și de a impune europenilor stiluri de viață minoritare, cum ar fi veganismul. El a spus că partidul său va apăra dreptul de a-și alege propriul stil de viață și „nu le va spune polonezilor că ar trebui să înceteze să mănânce carne sau să bea lapte și nici să-i facă să treacă la mașini electrice”.

Recent, un reprezentant al Comisiei Europene a admis în public faptul că este posibil ca, în curând, Uniunea Europeană să autorizeze „carnea artificială”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Polonia canta fals,tocmai participa cu sarg la crearea statului mondial proiectat la Davos.Sa te faci pres in fata Occidentului doar pentru ca urasti Rusia apoi sa sustii ca esti suveranist nu prea merge.Le-a turtit Biden facultatile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate