ACTUALITATEJarosław Kaczyński: Polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este...

Jarosław Kaczyński: Polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este bun, nu să accepte ceea ce este rău și dăunător

În timpul unei întâlniri publice în regiunea Silezia, președintele partidului PiS, Jarosław Kaczyński a vorbit despre ceea ce este bun pentru Polonia și despre ce ar trebui să evite, informează Rmx.news.

Potrivit acestuia, dacă Partidul Lege și Justiție din Polonia (PiS) câștigă alegerile viitoare, va acționa împotriva „capacității grupurilor minoritare de stânga de a teroriza școlile”, a declarat el.

„O ideologie dominantă, care distruge pe toți, copiii și tinerii în special, duce la acest lucru”, a spus acesta. Timp de zeci de ani, el a susținut că o revoluție morală, pe care unii o numesc revoluție neo-marxistă, a trecut prin instituțiile lumii occidentale.

„Această revoluție se referă la sfera morală, dar și la baza democrației, care este libertatea de exprimare, și intenționăm să o contracarăm”, a spus Jarosław Kaczyński. „Vrem ca Polonia să stea în apă curată și vom purifica această apă de tot ce este greșit atunci când vom câștiga alegerile”, a adăugat el.

Kaczyński consideră că polonezii ar trebui să primească din Occident ceea ce este bun: tehnologia, elemente de schimbări sociale pozitive, precum și modele de administrare.

Cu toate acestea, Polonia cu siguranță nu ar trebui să accepte ceea ce este rău și dăunător și „schimbările morale care arată ca și cum lumpenproletariatul a obținut o victorie politică”, a spus liderul PiS.

„Aducerea unei societăți la nivelul lumpenproletarului, în special a societăților, precum Polonia, care nu au diferite tipuri de precauții existente în alte societăți care au avut o istorie mai norocoasă. Este pur și simplu o crimă”, a subliniat Kaczyński.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Polonezii au coloană vertebrală, spre deosebire de clasa politică in frunte cu USR, PNL și influensării oengiști vânduți finanțatorilor ca să stea de șase la furtul neocolonial practicat fără scrupule de puterile europene

    România a ajuns la 120 de miliarde datorii, in timp ce ioropeniștii iti spun ce cool e epoca asta ca nici o altă epocă in istorie. Păi logic, că lichelele și trădătorii vor fugi cu cei 30 de arginți incasați atunci când vine falimentul și marea austeritate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate