miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEJaponia: Ministerul Sănătății avertizează asupra efectelor secundare ale vaccinurilor Pfizer și Moderna....

Japonia: Ministerul Sănătății avertizează asupra efectelor secundare ale vaccinurilor Pfizer și Moderna. Ministerul va tipări lista reacțiilor grave ale vaccinurilor alături de fiecare doză distribuită

Ministerul Sănătății de la Tokyo a avertizat asupra pericolului efectelor secundare ale vaccinurilor Pfizer și Moderna. Conform televiziunii de stat japoneze, Ministerul a înregistrat inflamarea mușchiului cardiac și a mucoasei exterioare a inimii drept efecte secundare grave, la bărbații tineri.

Până la 14 noiembrie, 81,79 bărbați cu vârsta între 10 și 19 ani au înregistrat aceste efecte, la milion de persoane de sex masculin care au făcut vaccinul Moderna. 48,76 bărbați cu vârsta de peste 20 ani au semnalat aceleași probleme, relevă sursa citată.

În ceea ce privește vaccinul Pfizer, cifrele sunt de 15,66, respectiv 13,32 dintr-un milion. Ministerul a organizat sâmbătă un grup de experți și a propus avertizarea asupra riscului prin tipărirea „reacțiilor secundare grave” pe documentele anexate vaccinurilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

De asemenea, va solicita spitalelor să raporteze în detaliu incidentele care implică persoane care au dezvoltat simptomele în termen de 28 de zile de la vaccinare, conform legii.

Planul a fost aprobat de complet, iar ministerul va anunța municipalitățile.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Japonia este o țară foarte reticentă la vaccinuri, în general. Neîncrederea niponilor în seruri își are originea într-o serie de incidente din anii 90 ai secolului trecut. Toate acestea au dus la adoptarea unei legislații foarte detaliate privind vaccinurile, pentru acestea să fie folosite pe oameni.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate