miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEJaponia | Anunț pe siteul Premierului Fumio Kishida: Vă rugăm să nu...

Japonia | Anunț pe siteul Premierului Fumio Kishida: Vă rugăm să nu forțați pe nimeni de la locul dvs. de muncă sau pe cei din jur să se vaccineze și să nu discriminați pe cei care nu au fost vaccinați

Japonia este o țară care susține vaccinarea împotriva Covid-19, dar doar în condițiile în care persoana își manifestă voința pentru a face acest tratament medical.

Astfel, pe siteul Ministerului Sănătății din Japonia sunt postate explicit atât beneficiile, cât și efectele secundare ale vaccinurilor anti-Covid.

Mai important, Ministerul Sănătății din Țara Soarelui Răsare, a subliniat necesitatea consimțământului persoanei care dorește să se inoculeze.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Deși încurajăm toți cetățenii să se vaccineze împotriva COVID-19, aceasta (vaccinarea n.r.) nu este obligatorie. Vaccinarea se va face numai cu acordul persoanei care urmează să fie vaccinată după primirea tuturor informațiilor neceare. Vă rugăm să vă vaccinați din propria decizie, înțelegând atât eficiența în prevenirea bolilor infecțioase, cât și riscul de efecte secundare. Nu se va face vaccinare fără acordul persoanei. Vă rugăm să nu forțați pe nimeni de la locul dvs. de muncă sau pe cei din jur să se vaccineze și să nu discriminați pe cei care nu au fost vaccinați”, sună anunțul de pe siteul Ministerului Sănătății din Japonia.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

 

Anunțul a fost reiterat și pe siteul oficial al premierului japonez, Fumio Kishida:

Japonia este o țară care operează cu maximă atenție în privința vaccinării în general. Recent, Ministerul Sănătății a informat public asupra numărului cazurilor de persoane care au suferit efecte adverse după vaccinarea împotriva Covid-19.

Neîncrederea niponilor în seruri își are originea într-o serie de incidente din anii 90 ai secolului trecut. Toate acestea au dus la adoptarea unei legislații foarte detaliate privind vaccinurile, pentru acestea să fie folosite pe oameni.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate