luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEJandarmeria a sancționat participanții la protestele din Capitală cu amenzi în valoare...

Jandarmeria a sancționat participanții la protestele din Capitală cu amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei

Jandarmeria a aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.950 de lei, atât organizatorilor cât și unora dintre participanții la manifestațiile anti-restricții desfășurate sâmbătă în București.

Mai multe mii de persoane au manifestat sâmbătă împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a limita epidemia de COVID, în zonele Piața Victoriei, Piața Universității, Parc Izvor și zona statuii Leu.

Organizatorii activităților au fost sancționați contravențional pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți, nu au asigurat respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 293 din 10 martie 2021 și nu au respectat locul de desfășurare a activităților declarate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Participanții la adunările publice au fost sancționați pentru că nu au respectat măsurile individuale de protecție sanitară.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor care se impun, adaugă jandarmeria.

Manifestații asemănătoare au loc și în Cluj, Brașov, Constanța și Galați.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Amenzile sunt ilegale. Trebuie toti să dea in judecată statul și să ceară și daune. Adică plătim puturoșii de jandarmi cu impozite ca să ne amendeze pentru că ne apărăm drepturile constituționale? Ce-i aici, al 3-lea Reich sau in ce țară trăim?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE