ACTUALITATEJandarmeria a dat amenzi de 7.000 de lei participanților la protestul anti...

Jandarmeria a dat amenzi de 7.000 de lei participanților la protestul anti restricții din Piața Victoriei

Jandarmeria Română amenzi în valoare totală de 7000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, participanţilor la protestul de duminică împotriva restricțiilor.

Persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern. Mulţi dintre protestatari nu au purtat mască de protecţie, iar unii dintre aceștia s-au declarat nemulțumiți de închiderea piețelor.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...