ACTUALITATE Jandarmeria a dat amenzi de 7.000 de lei participanților la protestul anti...

Jandarmeria a dat amenzi de 7.000 de lei participanților la protestul anti restricții din Piața Victoriei

Jandarmeria Română amenzi în valoare totală de 7000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, participanţilor la protestul de duminică împotriva restricțiilor.

Persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern. Mulţi dintre protestatari nu au purtat mască de protecţie, iar unii dintre aceștia s-au declarat nemulțumiți de închiderea piețelor.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate