joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEJandarmeria a anunțat ce nu s-a văzut la TV: Duminică s-a protestat...

Jandarmeria a anunțat ce nu s-a văzut la TV: Duminică s-a protestat în 24 de orașe ale României. Luni se anunță proteste în toată țara, de la ora 17:00. În București, în Piața Universității

Duminică, au avut loc proteste în mai multe orașe din țară, cele mai mediatizate fiind cele de la București, Constanța, Brăila, Pitești sau Galați.

Nemulțumirile contra noilor restricții au fost minimizate de către media corporatistă, care nu a prezentat mai nimic sau a minimizat protestele.

Realitatea a fost descrisă, însă, de către o sursă mai mult decât oficială: Jandarmeria Română. Conform unui comunicat al acestei instituții, proteste au avut loc în 24 de localități de pe teritoriul României. De asemenea, Jandarmeria spune că nu au existat niciun fel de incidente.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestele ce au avut loc ieri, în 24 de localități.

Permanent, pe timpul desfășurării acestor manifestații, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

La nicio manifestație, nu au fost înregistrate incidente de natură să tulbure ordinea publică.
Până la acest moment, au fost aplicate organizatorilor și participanților 219 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 99.000 de lei, în principal, pentru nedeclararea manifestațiilor, desfășurarea acestora în intervalul de timp în care normele legale prevăd restricționarea circulației și permit deplasarea în afara locuinței pentru motive strict reglementate, precum și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

În 7 dintre cele 24 de localități în care au avut loc manifestații publice, s-a depășit numărul maxim de participanți prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.
Jandarmeria Română va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale”, a anunțat Jandarmeria Română.

Luni, 29 martie, se anunță proteste majore împotriva noilor restricții: partidul AUR a chemat susținătorii în toate capitalele de județ de la ora 17:00, în fața Prefecturilor. În București, protestul va avea loc în Piața Universității.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Aceste proteste arata Romania vie, Romania trezita, Romania sanatoasa la cap, ROMANIA LIBERA!
    Cei ce stau acasa au devenit deja capete plecate si aliniate spre abatorul dictaturii mortii sau, altfel spus, calea “progresista”.

  2. Multe discuții despre protestele astea și cele vechi.

    Pe scurt: astea sunt proteste adevărate unde iti dă amendă, unde presa ascunde protestele, unde UE și corporațiile condamnă protestele și unde jumate din țară urlă stați in casă, stați naibii în lagăr că a zis nenea doctor Arahat și speculantul bancher Câțu să stați in lagăr și să faceți liniște.

    Am fost la protestele alea vechi, regret enorm că am inghițit toată propaganda useristă care s-a cățărat pe drame gen colectic să ajungă la putere. Dar vă zic sincer alea NU sunt proteste: acolo Europa aplauda, presa aplauda, era de bon ton, era social-life, plimbare să dai bine că ești civic. zero risc, zero pericol, doar imagine că ești cool.

    Astea-s proteste adevărate când se incalcă libertățile mai rău ca in război și unde iei amenzi și te vitriolează presa cumpărată de guvern și ambasade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE