ACTUALITATE Ivona Boitan, regizor: Trăim timpuri duhovnicești, lăsate de Dumnezeu să ne scoată...

Ivona Boitan, regizor: Trăim timpuri duhovnicești, lăsate de Dumnezeu să ne scoată din superficialitate și vanitate. Bucurați-vă de viață, toată clica de mișei nu are nicio putere!

În aceste zile, când ni se urlă moartea prin megafoane, reamintindu-ne că toți murim într-o zi, trăim timpuri duhovnicești, lăsate de Dumnezeu să ne scoată din superficialitate și vanitate, a scris, pe Facebook, scriitoarea Ivona Boitan.

Respectați regulile exterioare dar, mai ales, nu le cedați pe cele interioare, a îndemnat Ivona Boitan.

„O să murim, nimic nou. Nu știm când. Nimic nou. Ceea ce e nou e că dintr-o dată simțim că timpul ne a rămas mic, ne strânge pe la subsuori și ne somează să acceptăm că nu suntem nemuritori.

Am ascuns moartea, am fardat-o, am dichisit-o, am fugit de bătrâni, i-am închis, i-am denigrat i-am dat deoparte că fiind cei din avanpostul morții. Ne-am ținut copiii cu povesti dulci cu inorogi și vată de zahăr roz.

Și acum iată, urlă moartea din megafoane, ni se spune că suntem cu toții grenade ambulante cu inelul tras. Nimic nou. Nimic nou.

Doar ideea că ne-a rămas mic timpul și trebuie să ne pregătim. Nu e asta o perspectivă eshatologică? Nu sunt zilele acestea ecuații duhovnicești de gradul doi, noi și Dumnezeu și o singura necunoscută. Noi.

Nu sunt toate acestea motive de interiorizarea, săpare în viul nostru până la inima de carne bătând cu dispare mereu pentru ultima dată și apoi primind încă o bătaie? Fără absolut nici o garanție!

Sunt timpuri duhovnicești, lăsate de Dumnezeu să ne scoată din superficialitate și vanitate. Bucurați-vă de viață, toată clica de mișei nu are nici o putere.

Respectați regulile exterioare dar, mai ales, nu le cedați pe cele interioare. Credința ,nădejdea și dragostea nu vin de la radio sau TV, nu sunt transmise prin Ro Alert. Cel care le-a sădit în noi a făcut-o tocmai pentru vremuri ca acestea, fiindcă El știa. Bucurați-vă și iarăși zic bucurați-vă! Liturghia se slujește, El e aici”, a scris, pe Facebook, Ivona Boitan.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate