ACTUALITATEIubita lui Vlad Voiculescu compară demiterea acestuia cu sacrificiul de Paști al...

Iubita lui Vlad Voiculescu compară demiterea acestuia cu sacrificiul de Paști al lui Hristos

Iubita lui Vlad Voiculescu, fosta jurnalistă Laura Ștefănuț, a reacționat la demiterea acestuia din funcția de Ministru al Sănătății, comparând mazilierea cu sacrificiul lui Hristos.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris ea pe facebook.

De-a lungul timpului, Laura Ștefănuț a fost bursieră a Departamentului de Stat al SUA, a scris pentru publicații progresiste precum totb.ro, Casa Jurnalistului sau DoR. De asemenea a fost manager editorial al „Imigranți în România” sau Editor la Digi24.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

6 COMENTARII

 1. just gimme a break :)))

  omul n-a luptat cu nici o mafie… El insuși e produsul unei familii de securiști care i-a oferit toate conexiunile cu afacerile din domeniu medical la Viena. El n-a fost capabil să producă diploma!

  A autorizat măsuri restrictive liberticide și in plus idioate, a trebuie o opoziție mare din partea societății la fanatismul restricționist al lui Voiculescu. Atunci unde erați, domnișoară?

  V-ati adus acum aminte de Paști? Păi dacă era după Voiculescu ne-ați fi inchis si anul ăsta in case!

  aș zice mai degrabă că a picat un mic dictator nu un inocent!

  dar mă rog, ii iertăm doamnișoarei că este subiectivă.

 2. Ferma Animalelor, n-a fost poveste.
  Precum cățeii rămaşi fără mamă şi crescuți de nişte porci pe ascuns tot aşa unii sînt crescuți de mici de oamenii celor ce conduc lumea şi mai apoi puşi să facă rău semenilor.
  Se pare că fac cupluri, căsătorite sau nu, după cum le vine ordinul.
  Vai de sufletul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite